MÜSİAD'da gündem Fethi Sekin Şehir Hastanesi oldu 

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş, MÜSİAD Elazığ Şubesi'nin 'dost meclisi' programına katıldı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şubesinin Geleneksel olarak düzenlediği, Dost Meclisi Toplantısına Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş konuk oldu. Toplantıda MÜSİAD üyelerine, Fethi Sekin Şehir Hastanesi ile ilgili bilgiler anlatıldı. 

GÜRKAN: ELAZIĞLI HER KESİMİN TAKTİRİNİ KAZANIYORLAR 

Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, “Her hafta farklı konu ve konuklarıyla gerçekleştirdiğimiz ‘Dost Meclisi’ toplantımızın bu haftaki konuğu, ilimizin başarılı bürokratlarından Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş oldu. Bizleri kırmayıp toplantımıza iştirak ettiklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Göreve başladığı süre içinde sağlık ve yönetim alanında yapmış olduğu çözüm odaklı başarılı çalışmalar ile Elazığlı her kesimin takdirini kazanan kıymetli Prof. Dr. Erol Keleş Hocamıza teşekkür eder başarılarının devamını dilerim” dedi. Keleş, Fethi Sekin Şehri Hastanesi, yönetimi, işleyişi ve Şehir Hastanesi alanında birçok konu hakkında bilgiler verdi. 

KELEŞ: TÜRKİYE GENELİNDE İYİ BİR KONUMDAYIZ 

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Erol Keleş  "Öncelikle bizleri bu güzel dost ortamında ağırladıklarından dolayı MÜSİAD Başkanı Tekin Gürkan ve MÜSİAD Ailesine teşekkür ediyorum diyerek; göreve gelmeden önce Fethi Sekin Şehir Hastanesi günlük 2 bin 500 ile 3 bin arasında hasta girişi olurken,  hastane içerisinde gerçekleştirilen doğru yönetim ve hasta memnuniyeti odaklı çalışmalarla şimdilerde bu rakam 10 bini bularak ciddi bir yükselme kaydederek Türkiye genelinde iyi bir konuma gelmeyi başardığını belirtti. 

MÜSİAD'da gündem Fethi Sekin Şehir Hastanesi oldu 

KELEŞ: TAKIM RUHU İLE TERCİH EDİLEN HASTANE HALİNE GELDİK 

Yüksek teknolojinin kullanıldığı, modern ve ferah bir hastane yapısı içinde, bilgi ve tecrübe yönünden güçlü sağlık kadrolarımız ve profesyonel yönetim anlayışı ile kaliteli sağlık hizmeti sunmak, hastalarımızın ve sağlık çalışanlarımızın memnuniyetlerini en üst düzeyde tutmak, etik, kaliteli, erişilebilir ve kesintisiz sağlık hizmeti sunma gayretindeyiz. Amacımız Sunduğumuz modern tip uygulamalarıyla sürekli değişmekte olan teknoloji ve zamana uyum sağlayan, nitelikli ve memnuniyet odaklı sağlık ve destek hizmetleri ile ulusal ve uluslararası alanda referans gösterilen, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini maksimum düzeyde gerçekleştiren, güçlü bir takım ruhu ile bölgemizde ilk tercih edilen hastane haline gelmek, Türkiye'de referans alınan bir sağlık kuruluşu olmaktır. Nitekim yapılan çalışmalar da bunun gerçekleştiğini göstermektedir” diye ifade etti.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN