Muhtar Taner Er, adaylığını açıkladı

Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek seçimlerde yeniden mahalle muhtarlığına aday oldu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

7 yıldır muhtarlık görevini yürüten Taner Er, yeni dönemde birçok projenin hayat bulacağını kaydetti. Elazığ’ın köklü mahallelerinden olan Aşağıdemirtaş’ta bir dönem daha hizmet etmek adına seçmenlerinin oyuna talip olduğunu belirten Muhtar Er, Aşağıdemirtaş için elinden gelen gayreti sarf edeceğinin altını çizdi.

Muhtar Taner Er, açıklamasında şunları söyledi:

“Yaklaşık 7 yıldır büyük bir özveriyle sürdürdüğüm Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarlığı görevini devam ettirmek adına 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerde yeniden aday olduğumu belirtmek istiyorum. 

Geçtiğimiz zaman diliminde mahallemizin birçok sorununu çözüme kavuşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Bundan sonra da yarım kalan çalışmaların tamamlanması adına gecemizi gündüzümüze katacağımızı ve yeni projelerin hayat bulması adına koşturacağımızı ifade etmek istiyorum.

Muhtar Taner Er, adaylığını açıkladı

Aşağıdemirtaş Mahallemizin Elazığ’ın 42’inci mahallesi olması adına belediyemizle sürekli dirsek temasında bulunduk ve Allah’a şükürler olsun referandumla mahalle statüsünü kazandık. Belediye Başkanımız Sn. Şahin Şerifoğulları’nın da gayretleriyle şehrin cazibe noktalarından biri olan Aşağıdemirtaş’ın gelişim ve değişimine katkı sağladık. 

Geçen 7 yılda mahallemizin yolları başta olmak üzere birçok hizmeti belediyemiz ve ilgili kurumların destekleriyle hayata geçirdik. Mahallemiz sınırları içerisinde yer alan TOKİ’lerin sorunlarını belediyemizle paylaşarak çözüm yolları için elimizden gelen gayreti sarf ettik. Elbette bazı çalışmalar bahar ayları ile birlikte daha çok hızlanacak ve çözüme kavuşacaktır. 

Muhtar Taner Er, adaylığını açıkladı

Mahallemizde ulaşım sorununu ortadan kaldırmak adına belediyemizle sürekli görüşmeler yaparak otobüslerin sıklıkla mahallemize gelmesi adına görüşmelerimizi gerçekleştirdik. 
Özellikle şehrin yeni yaşam alanı olan ‘Batı Prestij Villalarının” tamamlanmasıyla ulaşım ağının yeniden ele alınacağını ifade etmek isterim.

Yeni dönemde de yapacağımız bir çok çalışmanın olacağını buradan belirtmek istiyorum. Aşağıdemirtaş şehrimizin batıya açılan penceresi konumunda olup, her geçen gün gelişen ve değişen yapısıyla göz doldurmaktadır. Mahallemiz sakinlerinin her daim sıkıntılarını çözüme kavuşturmak adına mücadele edeceğimizin altını çizmek istiyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerde yeniden oylarınıza talip olduğumu belirterek, her birinize selam ve saygılarımı iletiyor seçimlerin mahallemiz, şehrimiz ve ülkemiz adına hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN