Kamera ve fotoğraf eğitimi başladı 

Öğrencilerin Kamera ve Fotoğraf eğitimi almalarını sağlayacak olan Atölye Elazığ İmam Hatip Ortaokulu'nda açıldı 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ İmam Hatip Ortaokulu’nda fotoğraf ve kamera eğitimi atölyesi açıldı. Açılışta konuşan Okul Müdürü Sertaç Güzel, imam hatip okullarında okuyan öğrencilerle ilgili oluşturulan algının elde edilen başarılarla yıkıldığını kaydetti.

Kamera ve fotoğraf eğitimi başladı 

Müdür Güzel, “Eskiden beri şöyle bir algı var. Diyorlardı ki İmam Hatip Liselerinde okuyan öğrenciler sadece camilerde namaz kıldıran, Kuran kurslarında Kuran okuyan bir algı geliştirilmişti. Ama Şükürler olsun son zamanlarda İmam Hatip Öğrencilerin gerek bilimsel, gerek Akademik, gerek Kültürel alanlarda gösterdikleri bu başarı özellikle bu algının yıkılmasına üzerimizde bulunan travmanın tamamen yok olmasında önemli bir etkene sahip oldu” dedi. 

Kamera ve fotoğraf eğitimi başladı 

Proje Koordinatörü Deniz Özgür, projenin hedeflerini anlattı. Deniz Özgür, “Bizler sadece proje yapmak için yapmıyoruz, yazmak içim yapmıyoruz. Öğrencilerimizin ihtiyaçları, beklentileri okulumuzun alt yapısı vesaire dikkate alınarak bu projeleri hazırlıyoruz. Önemli projemize bugün şahitlik etmekteyiz” dedi.   Elazığ Hafızlık Eğitimi Derneği Başkanı Cumali Ayyıldız da konuşmasında öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Başkan Ayyıldız, “Tabi sizden beklediğimiz sadece hafızlık eğitimi değil. İyi bir Hafız olmanızın yanında ahlaklı, edepli kişiliğiyle karakteriyle topluma örnek olacak güzel insanlar olmaktır” dedi. 

Kamera ve fotoğraf eğitimi başladı 

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, okulun bir elinde maneviyatı diğer elinde de akademik başarısı olan öğrenciler yetiştireceğini söyledi. İl Müdürü Yiğit, “İnşallah sadece ilimizde değil ülke genelinde ses getiren ve ilerleyen dönemlerde de buradan yetişen öğrencilerin başarısı ve gayreti ile Dünya çapında ses getiren insanlığa hizmet eden öğrenciler yetiştirmek ama tabi ki bir elinde akademik başarısı bir elinde maneviyatı olan bir öğrenci grubunu mezun edecek  bir okul aslında burası” dedi.

Kamera ve fotoğraf eğitimi başladı 

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, belediyenin projelerin ya destekçisi ya da içerisinde yer aldığını ifade etti. Nazif Bilginoğlu, “Biliyorsunuz Elazığ Belediyesi de birçok projeye hibe olan projelerin ya bizzat yürütücüsüdür ya ortağıdır, ya destekçisidir ya da paydaşlısıdır.

Kamera ve fotoğraf eğitimi başladı 

Bizim de Elazığ Belediye’si Sinema Akademi diye büyük bir projemiz var. O projemizde şuanda yeni tamamlandı. Burada özellikle gençlerimize istihdam konusu olacak işte şuanda basın mensuplarının yaptığı görevi yapacak” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN