Müftü Aydın'a veda programı düzenlendi 

Trabzon İl Müftülüğüne atanan Müftü Selami Aydın için İş İnsanı Ayhan Şimşek tarafından veda programı düzenlendi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

9 Mayıs 2020 tarihinde Bakırköy İlçe Müftülüğünden Elazığ’a atanan Müftü Selami Aydın, Elazığ’daki iki yıllık görevinin ardından Trabzon’a atandı. Elazığ’da herkesim tarafından sevilen ve takdir toplayan Müftü Aydın için İş İnsanı Ayhan Şimşek tarafından veda programı düzenlendi. 

Programda konuşan İş İnsanı Ayhan Şimşek, “Gerçekten 2 buçuk sene içerisinde birçok programlarda beraber olduğumuz, birçok etkinliklerde bir araya gediğimiz sosyal yönde ve müftülüğüyle beraber Elazığ’a gerçekten çok güzel bir seda bıraktığınıza inandığımız Sayın Selami Aydın müftümüzün bugün veda yemeğinde bir araya geldik. Buradaki ekip ile Kudüs’e gitmemize vesile oldu Sayın müftümüz. Şubat ayında gittiğimiz zaman Türkiye’den giden ilk giden kafile olmanın ayrıcalığını ve Sayın Müftümüzün oraları çok güzel bildiğinden dolayı bize çok güzel mihmandarlık yaptı. Gerçekten oradaki bize mihmandarlığından dolayı çok kalıcı bir program oldu. Ondan dolayı ayrıca kendisine teşekkür ediyoruz. Gönül isterdi ki Sayın Müftümüz uzun yıllar burada Elazığ’da görev yapsın. Çünkü bugüne kadar birçok müftümüz Elazığ’da çok güzel görevler yaptı ama Sayın Müftümüzün 2 buçuk sene içerisinde vatandaşlarla iç içe olması, bir halk adamı gibi görev yapması gerçekten herkesin gönlünü kazanmasıyla beraber güzel de bir seda bıraktı. Kendisine müteşekkiriz. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bir Elazığlı olarak kendisine çok teşekkür ediyoruz. Trabzonlular şanslı. Kendisi buradan Trabzon’a kendisi gidiyor. Çok iyi bir müftü olduğu için herhalde Diyanet İşleri Başkanımız da Trabzon gibi güzel bir yere Sayın Müftümüzü ödüllendirerek tayini çıkartıldı” ifadelerini kullandı.

AYDIN: ÇOK GÜZEL DOSTLUKLARIMIZ OLDU 

Elazığlıların kendisinin bağrına bastığını belirten Müftü Aydın ise, “Elazığlı kardeşlerimiz bizi bağrına bastı. Bende kendimi bu toprakların bir evladı olarak hissettim. Çok güzel dostluklarımız oldu, kardeşliklerimiz oldu. Ben bunları asla unutmayacağım inşallah. Ne diyeceğimi, nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Gerçekten sizler çok samimimi gerçek birer dost oldunuz. Ben sizleri görünce hep mutlu oluyordum. Kalpten kalbe yol vardır. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN