Milletvekili Erol, gençler ile buluştu 

Gençlerle bir araya gelen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Maden rezervleri ile ilgili Elazığ'ın duyarlı davranmadığını kaydetti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol bir otelin toplantı salonunda gençlerle buluştu. Maden rezervleri ihalesi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Milletvekili Erol, Elazığ’ın rezervlerle ilgili duyarlı olmadığını ifade etti. 
Erol, danıştay’a verilen bilginin yanlış olduğunu savunarak, savcılığa Enerji Bakanlığı ile ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını kaydetti. Milletvekili Gürsel Erol, 29 Ekim tarihinde kurulan cumhuriyetin önemine dikkat çekti 

EROL: PARTİLER ARASINDAKİ REKABET BİR KAN DAVASI DEĞİLDİR 

Milletvekili Erol, “29 Ekim çok önemli bir gün bizim için. Bugün hepimiz varlığımızı, unvanımızı, sıfatımızı, ülkemizin demokratik bir ülke olmasını Cumhuriyete borçluyuz. Cumhuriyet aslında kimsesizlerin kimsesi yani yurttaşlık bilincini geliştiriyor. Biz ara ara ülkenin gerçeklerine göre tepki vermemiz gereken yerde tepki veriyoruz, devlete sahip çıkmamız gereken yerde sahip çıkıyoruz, siyaset nezaketi gösterilmesi gereken yerde de nezaket gösteriyoruz. Partiler arasındaki rekabet bir kan davası değildir. Bunu geçmiş dönemlerde yaptılar insanlar kendilerini siyaseten ifade edemedikleri yerde işi ideolojik bir saplantıya götürdüler. Karşılıklı insanlar birbirlerine kin duyarak birbirlerini vurdular. Siyaset nedir? Siyaset hizmette farklılıktır. Bizim bakış açımız bu” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN