Milletvekili Demirbağ'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir açıklama yayımladı. Milletvekili Demirbağ açıklamasında şunları söyledi:

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

“Şanlı tarihimizin altın halkalarından biri olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyorum. Cumhuriyet’imizin ilanının 99’uncu senesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile kahraman silah arkadaşlarını minnetle ve rahmetle anıyorum. Bizlere bu vatanı canları pahasına emanet eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum.
Büyük Milletimizin, 19 Mayıs 1919’dan 29 Ekim 1923’e kadarki süre içinde verdiği bağımsızlık ve istikbal mücadelesi, bağımsızlığımıza hiçbir zaman zincir vurulamayacağının en büyük göstergesidir.

Cumhuriyet, fikren, zihnen ve vicdanen, milli irade ve egemenliği şart koşarken, eşitliğin, özgürlüğün ve kardeşliğin garantisi ve teminatı olmuştur.

Dün olduğu gibi bugün de şanlı Milletimizin, ırk, din, dil farkı gözetmeksizin bütün dünyaya karşı sergilediği birlik ve beraberlik, şanlı Bayrağımızın altında, Cumhuriyet ışığında tek vücut olmaya devam etmesi, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere en büyük yanıttır. 

Birliğimizi, düzenimizi bozmak isteyenlere tarihte olduğu gibi bugün de izin vermeyen, Millet olma şuurundan asla vazgeçmeyen necip Milletimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalacağını ve var olacağını göstermektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle yeniden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; bütün Milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN