Milletvekili Balık, AK Partili kadınlarla buluştu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, partisinin kadın kolları ile bir araya geldi. 2023 seçimlerine dikkat çeken milletvekili balık, kadınların seçime yön vereceğini söyledi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık düzenlenen programda Partisinin Kadın Kolları il teşkilatı ile buluştu. 2023 yılı vizyonu ile sahada olduklarını belirten AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver, 2023 yılının ilk istişare toplantısının hayırlı olmasını diledi. Tüver, “Yeni Türkiye yüzyılı vizyonuyla AK Kadın Elazığ olarak hep birlikte güçlü bir şekilde sahalarda olma temennisiyle istişare ve değerlendirme toplamızı bugün başlattık” dedi. 2023 seçimlerinin Türkiye yüzyılına giriş olacağını belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “AK Parti’de kadınlar siyasetin ana omurgasıdır” dedi. 

Balık, “Bizim misyonumuz gönüllere girerken sayın Cumhurbaşkanımızın AK Parti İktidarlarının 21 yılda yaptığı bütün kazanımları, bütün güzellikleri anlatmak. Cumhurbaşkanımız bize kadın siyasetin nesnesi değil öznesidir dediğinde hakikaten Elazığ’dan bir kadın vekil çıkabileceğini düşünmemiştik. Ben o zaman teşkilatlardaydım ama sonradan gördük ki AK Parti siyasetinde kadınlar siyasetin nesnesi değil kadınlar siyasetin ta kendisi, ana omurgası, kadınlar siyaseti ve AK Partiyi sırtlayan güçlü gövdesi” dedi. Milletvekili Balık, AK Parti ile birlikte kadınların istihdamda daha çok yer aldığını ifade ederek kazanımların kaybedilmeyeceğini ve kadınların seçime yön vereceğini söyledi. “Sosyal devletçilikte çığır açtık” diyen Milletvekili Balık, 2023 seçimlerinde kararın net adayın belli olduğunu vurguladı. 

Milletvekili Balık, AK Partili kadınlarla buluştu 

BALIK: 6’LI MASA HALA DAHA BAŞKAN ADAYI ÇIKARAMADI 

Balık, “Yeni bir teşkilatımız var canlı, kanlı çok verimli. İnşallah biz daha iyi günlere hem Elazığ’ı hem teşkilatımızı taşıyacağız. Biz başkanımızla çok uyumlu bir şekilde, bütün arkadaşlarımızla, mahalle temsilcilerimizle toplantılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz ben biliyorum ki zaten siz yapmanız gerekeni fazlasıyla yapıyorsunuz ben ancak size yol arkadaşlığı ederim sizlerin vekilim burada bir eksik var birlikte halledelim dediğiniz yerde sizin eksiğinizi tamamlamaya gayret ederim ama ben bilirim ki bu dava buradaki kadınların sırtında yükselecek yine. 2023 seçimleri diyoruz karşımızda 6’lı bir masa var bunu hepiniz biliyorsunuz daha yeni 10 saatlik bir toplantı yaptılar. 10 saatlik bir toplantının arkasından hala daha bir başkan adayı çıkaramadılar ancak biz ilk günden beri Cumhur İttifakı’nın Sayın Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi karar net aday belli. İlk gün yola çıkarken de bizim adayımız belliydi. Onlar dediler ki adayımız yıpranması diye açıklamıyoruz nasıl bir adaydır ki birkaç ayda yıpranmasından korkuyorsunuz da bizim Cumhurbaşkanımız 21 sahada da yıpranmadı” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN