Milletvekili Adayı Keleş ve Açıkkapı esnaf ile vatandaşlarla buluştu 

AK Parti Elazığ Milletvekilli Adayı Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, seçim ziyaretlerine esnaf ziyaretleri ile devam ettiler. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekilli Adayı Prof. Dr. Erol Keleş seçim ziyaretlerini sürdürdü. Aday Keleş Bakırcılar çarşısı, Çarşı mahallesi, Kapalı çarşı ve İstasyon caddesi esnafı ile buluştu. Seçim çalışmalarına devam eden bir diğer milletvekili adayı  Ejder Açıkkapı ise Hürriyet Caddesi, Çarşı Mahallesi ve Rüstempaşa Mahallesi esnafları ile bir araya geldi. AK Parti Milletvekili Adayı Açıkkapı, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisi için destek istedi. 

Milletvekili Adayı Keleş ve Açıkkapı esnaf ile vatandaşlarla buluştu 

AÇIKKAPI: “3 GÜNDÜR SAHALARDA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ” 

Ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan Milletvekili Adayı Açıkkapı, AK Parti olarak bu seçimde de Elazığ’da çok ciddi başarı yakalayacaklarını söyleyerek, “3 gündür sahalarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Hürriyet Caddesi, Çarşı ve Rüstempaşa Mahallelerimizdeki esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Sahada hemşehrilerimizin bize ve siyasi partimize olan gönül bağının devam ettiğini görüyoruz. Esnafımızın, yollarda karşılaştığımız vatandaşlarımızın cumhur ittifakına ve paydaşlarına yönelik bilinçli olduklarını ve oynanan oyunların farkında olduklarını müşade ettik. Vatandaşlarımız bunun farkında. Bizlerde AK Parti hareketinin siyasi liderinin yol arkadaşları olarak vatandaşlarımızı, insanımızı bu zalimlere yem ettirmeyeceğiz. Bu yüzden mücadelemiz devam edecek. AK Parti olarak bu ve diğer dönemlerde olduğu gibi çok güzel başarılar yakalayacağız. Allah’ın izniyle bundan önce olduğu gibi zafere hep birlikte ulaşacağız. Bunun için gayretimiz, çabamız var. Bugün bütün arkadaşlarımız çeşitli mahallelerimizde esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarımızı ziyarette bulunuyorlar. Bu tempoda 14 Mayıs akşamına kadar Elazığ’da basmadık yer bırakmayacağız. Vatandaşlarımızla hemhal olmaya devam edeceğiz. Allah’ın izniyle AK Parti bayrağını 14 Mayıs akşamı hem Elazığ’da hem de Elazığ’da tekrar dalgalandıracağız. Ben bugünkü gezimizde esnaflarımıza bizlere gösterdikleri yoğun ilgi ve teveccühten dolayı teşekkür ederim.” dedi.  

Milletvekili Adayı Keleş ve Açıkkapı esnaf ile vatandaşlarla buluştu 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN