MHP'de Güçlü İsim Nurettin Bahçeci

Her kesimle diyalog ve iletişimi olan, şehrin sevilen iş insanlarından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Milletvekili A. Adayı, Nurettin Bahçeci'nin, merkez oyların yanı sıra özellikle bölgesel oyları toparlayabilecek bir isim olarak görülmesi kamuoyunda parti listesine büyük bir güç vermesi ve MHP'nin Elazığ'da başarılı bir sonuç alınmasında önemli katkısı olacağı konuşuluyor...

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

14 Mayıs 2023 seçimlerine günler kala ilimizdeki siyasi hareketlilik devam ediyor. Partilere aday adaylığı süreci sona ererken, her partinin genel merkezleri,  aday listesini oluşturmak amacıyla anket ve kamuoyu araştırmalarını devam ettiriyorlar.

İlimizde AK Parti’den sonra en çok aday adaylığı müracaatının yaşandığı parti ise MHP oldu. İlimizde her zaman güçlü bir oy potansiyeli olan MHP’den Elazığ Milletvekili A. Adayı olan isimlerden biri de iş insanı Nurettin Bahçeci…
 MHP'de Güçlü İsim Nurettin Bahçeci

ŞEHRİN TURİZMİNE ÖNEMLİ KATKILAR SUNUYOR

Ülkemizin değişik illerinde turizm ve hizmet sektöründe işletmeleri olmasına rağmen, kendisi Elazığ’da ikamet eden ve işletmelerinin başında olan, şehrimizin tarihi ve turistik alanda tanıtılmasına önemli katkılar sunan Bahçeci, Elazığ’dan hiçbir zaman kopmayan ve yatırımlarının önemli bir bölümünü ilimize yapan bir memleket sevdalısı. Turizm ve hizmet sektöründe önemli bir marka olmuş, bu alanı sadece ticari bir faaliyet olarak değil,  ilimiz tanıtımı ve turizmde öne çıkmasına katkı amacıyla ve kalbi Elazığ sevdasıyla  atan Bahçeci, bu amaçla ortaya koyduğu projeleriyle de şehrin markalaşmasında önemli katkılar sunuyor.
 
BAHÇECİ İSMİ BÖLGEDE ÖNE ÇIKIYOR

Palulu olması, yatırımlarını ilçesi ve şehrine yapması, kendisini hem kendi bölgesi olarak adlandırdığımız Palu başta olmak üzere Kovancılar, Karakoçan, Arıcak, Alacakaya’da hem de şehir merkezinde öne çıkartıyor.
 
İlimiz siyasi dengelerini önemli derecede etkili olan bölgesel oyları kendinde toplayabilecek, bununla birlikte yatırımcı ve girişimci kişiliği ile şehir merkezi ve tüm ilçelerimizden de destek alacak Bahçeci’nin kendisinin listede ilk sıralarda yer bulmasını sağlayacak özellikleri olarak öne çıkıyor.

PARTİ LİSTESİNE BÜYÜK GÜÇ KATACAK

Yıllardan beri şehirle iç içe olan, şehrin sorunlarını bilen, Elazığ’ın turizm alanında zengin bir potansiyeli olmasına rağmen, bunları yetersince ve profesyonelce değerlendirip sektörün hizmetine sokulamaması gerçeğini yakından bilen Nurettin Bahçeci, bu alandaki projeleriyle de ilimize önemli katkılar sunacak önemli ve donanımlı bir isim olarak öne çıkıyor.
 
MHP’de merkez oylarla birlikte bölgesel oyları toparlayabilecek, kamuoyu tarafından sevilen, her kesimle diyalog ve iletişimi olan iş insanı Nurettin Bahçeci’nin parti listesine büyük bir güç vermesi ve başarılı bir sonuç alınmasında önemli katkısı olacağı ifade ediliyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN