MHP'de bayramlaşma yoğun bir katılımla gerçekleşti 

MHP il teşkilatı düzenlenen bayramlaşma programında buluştu. Yoğun katılımın olduğu programa MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver de katıldı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

MHP İl teşkilatı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma törenine MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP İl Başkanı Yunus Bal, Ağın, Sivrice ve Maden ilçe belediye başkanları, kadın kolları, gençlik Kolları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ile partililer katıldı. 

MHP'de bayramlaşma yoğun bir katılımla gerçekleşti 

BAL: İNŞALLAH HAYIRLI BİR BAYRAM GEÇİRİRİZ 

MHP İl Başkanı Yunus Bal, “Rabbim nice sağlıklı, huzurlu mutlu bayramlar yaşamayı nasip etsin inşallah bizlere. Hepiniz hoş geldiniz. Kurban bayramı; barışmak demek, hasretlerin bitmesi demek, kırgınlıkların bitmesi demek. Bu yüzden hepimiz bu coşkuyla, paylaşımla ve aramızdaki küskünlüklerin bitmesiyle inşallah hayırlı bir bayram geçiririz” dedi. 

MHP'de bayramlaşma yoğun bir katılımla gerçekleşti 

IŞIKVER: ÇOK KIYMETLİ BİR SONUÇLA BUGÜN KARŞINIZDAYIZ 

Bayramlaşma programında konuşan Milletvekili Semih Işıkver, “Bu bizim için çok güzel bir bayram, çok özel bir bayram. Çünkü zaferle çıktığımız bir seçimden sonraki bayram. Tabi ki ne kadar zorlu bir mücadele vermiş olursak olalım; her ne kadar 50 senedir siyasetin içerisindeyiz bu kadar karmaşık, bu kadar grif, bu kadar at izinin kurt izine karıştığı bir seçim görmedim diyor başkanımız. Bu karmaşık yapıya rağmen bu önümüze konulan büyük engellere rağmen hep beraber şükürler olsun sonuca ulaşabilmemiz hasebiyle bizimde zafer olarak değerlendirdiğimiz sonuçlar itibariyle gerekli dersleri çıkarmamız gerektiğini bildiğimiz çok kıymetli bir sonuçla bugün karşınızdayız” ifadelerini kullandı.

MHP'de bayramlaşma yoğun bir katılımla gerçekleşti 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN