MHP'de Aday Adaylığı başvuru tarihi ve ücreti belli oldu 

MHP'de milletvekili aday adayı başvuruları 14 Mart'ta başlayacak. Bir hafta sürecek başvuru için aidat ücreti de 3 bin TL olarak açıklandı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, partisinin "Milletvekili Aday Adaylığı Başvuruları"na dair açıklama yaptı. Buna göre MHP Milletvekili aday adaylığı başvuruları 14 Mart 2023 Salı günü saat 09.00’da başlayacak, 21 Mart Salı günü saat 17.00’de sona erecek. 

Aday adaylarının belirlenen tarihler arasında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Seçim İşleri kayıt kabul birimine şahsen ve belgelerin aslıyla müracaat etmeleri gerektiğini belirten Yıldız, başvuru aidatı olarak 3 bin TL’nin belirlendiğini aktardı ve şunları söyledi: "Kayıt işlemlerini hızlandırmak isteyen aday adaylarımız, ön kayıt işlemlerini https://basvuru.mhp.org.tr internet adresimizden online olarak yapabilirler. Değerli aday adaylarımızdan yüzde 40 ve üstü engelli olanlardan başvuru aidatı alınmayacaktır. Başvuru aidatı olarak 3000 TL T.C. Ziraat Bankası ve Yapı Kredi Bankası Cevizlidere Şubesinde bulunan hesaba yatırılacaktır”


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN