M.Bulut İnşaat'ın gurur günü

İlimizde gerçekleştirdiği prestij projelerle saygın ve güçlü bir yapı firması olarak öne çıkan M. Bulut İnşaat tarafından  'Elazığ'ın Kalbinde Yeni Yaşam Başlıyor' sloganıyla bölgenin en prestijli projelerinden biri olarak 22.000 metrekare alan üzerine kurulan, AVM, CADDE MAĞAZA ve Ofis olarak 3 farklı bağımsız bölümden oluşacak New Point projesi, ülkemizin önde gelen markaların sahipleri ve üst düzey yöneticilerinin de katıldığı görkemli bir törenle İstanbul'da tanıtıldı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Yapımını M. Bulut İnşaat’ın üstlendiği, kiralama faaliyetlerini ise Value Solution Partners’ın yürüteceği, Elazığ’ın en büyük yaşam merkezi  olmaya hazırlanan New Point Alışveriş Merkezi’nin proje lansmanı gerçekleştirildi.

Elazığ’ın ve bölgenin en büyük yaşam ve alışveriş merkezi olmaya hazırlanan New Point projesi,  perakende sektörünün önde gelen liderlerine tanıtıldı.
 
SEKTÖRÜN BAŞ AKTÖRLERİNİ BULUŞTURAN GÖRKEMLİ TANITIM

M. Bulut İnşaat ve Value Solution Partners ev sahipliğinde gerçekleşen New Point AVM’nin lansmanı, M. Bulut İnşaat Yönetim kurulu başkanları Mustafa Bulut ve Mehmet Bulut, VS Partners kurucu ortakları Tarkan Ander ve Dora Şahintürk, perakende sektör temsilcileri ve basın mensuplarının katılımı ile İstanbul Mandarin Oriental Bosphorus’da gerçekleştirildi.

110 FİRMAYI BULUŞTURACAK YENİ YAŞAM MERKEZİ

Elazığ’ın karma kullanımlı en büyük alışveriş merkezi olacak, 110 adet mağazayı bünyesinde barındıracak olan ve şehirdeki ilk mağazalarını açacak restoran ve kafeler, cadde mağazaları ve ofis bloklarını kapsayan 3 bağımsız bölümden oluşan New Point AVM, Elazığ’ın yeni bir yaşam alanı olmaya hazırlanıyor.

M.Bulut İnşaat'ın gurur günü

“ELAZIĞ’A VE İLİMİZ İSTİHDAMINA KATKI SAĞLAMAYI HEDEFLİYORUZ”

Tanıtım programında New Point AVM projesi ve AVM’ye ilişkin görüşlerini paylaşan M. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bulut, bu projeyle şehrin istihdamına da önemli orada katkı sağlayacaklarını belirtti.

Nev Point projesi ile sadece Elazığ’a değil tüm bölgeye değer katacaklarını ifade eden Bulut, “New Point AVM’nin açılışını duyurmak için geri sayım yapıyorduk. Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. M. Bulut İnşaat olarak her zaman için Elazığ’ın hem bölgemiz hem de ülkemiz adına değerinin farkındayız, bu sebeple de gerçekleştirdiğimiz projelerimizde başta Elazığ’a ve bölgemize değer katmayı hedefliyoruz.” Dedi.

GURUR VERİCİ VE EĞERLİ BİR PROJE

Elazığ gibi kadim kültürlere ev sahipliği yapmış bir şehirde böylesine önemli ve binlerce kişiye istihdam oluşturacak  bir yatırıma imza atmanın ve bunu  şehre kazandıracak olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Bulut, “Elazığ’ın en büyük karma kullanımlı alışveriş merkezi olmaya hazırlanan New Point, yalnızca AVM olarak değil aynı zamanda bölgemizde yeni bir yaşam alanı olarak da öne çıkıyor. New Point, içindeki marka  bütünlüğü ve profesyonel yaklaşımıyla Elazığ’ın gelişimine ve dönüşümüne büyük bir katkı sağlayacağını ve şehrin istihdamını destekleyeceğini düşünüyoruz.” dedi.

M.Bulut İnşaat'ın gurur günü

KİRALAMA FAALİYETLERİNİ VALUE SOLUTİON PARTNERS FİRMASI YAPACAK

New Point AVM projesinin kiralama yönetim faaliyetlerini, gayrimenkul ve yatırım yönetimi konusunda uzmanlaşmış lider bir profesyonel hizmetler firması olan Value Solution Partners yürütecek. 

New Point AVM projesinin detaylarını aktaran VS Partners Kiralama Direktörü Onur Kıratlılar, “Value Solution Partners olarak birlikte böylesine kıymetli bir anlaşmaya imza attığımız, M. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanları Mustafa Bulut ve Mehmet Bulut’a ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz. 

New Point AVM içinde bulundurduğu marka karmasıyla 7’den 70’e herkese hitap edecek, restoran ve kafeler, cadde mağazaları ve ofis bloklarını kapsayan bölümleri ile de Elazığ’a yeni bir yaşam alanı oluşturacak.” Dedi.

M.Bulut İnşaat'ın gurur günü

EN BÜYÜK ÇOCUK OYUN ALANINA SAHİP

100 bin metrekarelik inşaat alanına ve 33 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip, 110 adet mağazayı bünyesinde barındıran New Point AVM, 3 kattan oluşurken aynı zamanda şehrin en büyük çocuk oyun alanını da açmaya hazırlandığına dikkat çeken Kıratlılar; “Yalnızca Elazığ’ın değil aynı zamanda Doğu Anadolu Bölgesi’nin de yeni gözdesi olacağına inandığımız, Elazığlıların ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayabilecek, şehrin en büyük yaşam merkezini yaratmak ve projemizin sağlayacağı istihdamı şehrin ekonomik habitatına geri kazandırmak için çalışacağımız New Point AVM’nin kiralama faaliyetlerini en iyi şekilde yürüteceğiz” dedi.

“2025’İN ÜÇÜNCÜ ÇEYREĞİNDE AÇILACAK”

New Point AVM’nin 2025 yılının üçüncü çeyreğinde açılacağını belirten Onur Kıratlılar, “Value Solution Partners olarak misyonumuz en iyi hizmeti sunmak, fark yaratmak ve sürdürülebilir projelerle büyük başarılara imza atmaktır. Bu doğrultuda kiralama sürecini yürüteceğimiz New Point AVM’nin, bulunduğu bölgeye değer katacağına inanıyor ve böyle bir projeye imza atmış olmaktan gurur duyuyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN