Erol: Biz başaracağız, Elazığ Belediyesi'ni alacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un proje tanıtım toplantısında yaptığı ve konuşma büyük karşılık buldu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada Elazığ’da belediye seçimlerini kazanacaklarını ve bunu birlikte başaracaklarını söyledi. Erol, aynı zamanda İsrail’in Filistin’e yaptığı zulme karşı tüm lojistiğinin Türkiye’den gittiğini belirterek iktidarın dini ve milliyetçi duyguları suistimal ettiğinin açık bir göstergesi olduğunu vurguladı. Erol’un bu konuşması Elazığ’da büyük bir beğeni ve destekle karşılandı. İşte o açıklama:

“Cumhuriyet Halk Partililerin bir farkı var. Ne dini ne mezhebi ne de inancı siyasete alet etmezler. Bunlar ettiler. Bugün İsrail’in Filistin’e zulmünü hepiniz televizyonlarda seyrediyorsunuz. Peki İsrail’in yemeği, içeceği ve lojistiği nereden gidiyor? Türkiye’den. Hepsi Türkiye’den gidiyor. Halkımızı bilgilendireceğiz, anlatacağız. Gerçek milliyetçilerin, milli değerleri önemseyen kitlenin Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi olan Cumhuriyet Halk Partililer olduğunu söyleyeceğiz. Bu ülkeye Diyanet İşleri Başkanlığı’nı getiren kim? Cumhuriyet Halk Partisi. Ama biz ne dedik? Siyaset üç yere karışmamalı. Birinci camilere, ikincisi kışlalara ve üçüncüsü üniversitelere. Buralara karışılmamalıydı. Siyasi propaganda yaparken vatandaşlarımızın inançlarını yok saydılar. Bunlar üniversiteleri bir ilim yuvası değil, siyasete kadro yeri olarak gördüler. Mesela Silahlı Kuvvetler, Türk toplumu için bir peygamber ocağıdır.  Buralara siyaset bulaşmamalıdır. Biz başaracağız. Elazığ Belediyesi’ni alacağız ve Elazığ Belediyesi, halkın belediyesi, herkesin, mazlumların belediyesi olacak. Birlikte başaracağız.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN