Koca: Gün Elazığspor'a destek günüdür

Elazığ Kent Konseyi Başkanı M.Nafiz Koca, İstanbul ve çevre illerdeki tüm Elazığ Derneklerine çağrıda bulunarak kimliğinde Elazığ yazan herkesi maça gitmeleri çağrısında bulundu…

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

TFF 3. Lig 2. Grup Play-Off Final Maçında 25 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Rams Park’ta 2.Lig’e yükselme yolunda 52 Orduspor’la final maçına çıkacak Elazığspor’da Bordo-beyazlı renklere gönül veren taraftarlar da maçın önemine binaen tüm Elazığlıları maça bekliyor. 

TÜM BAHANELERİ, KIZGINLIKLARI, KÜSKÜNLÜKLERİ BİR KENARA BIRAKIN

Elazığ Kent Konseyi Başkanı M.Nafiz Koca, Cumartesi günü günü kimliğinde Elazığ yazan herkesi maça beklediklerini vurgulayarak İstanbul ve çevre illerdeki Elazığlı hemşehri Derneklerine çağrıda bulundu. 

Başkan Koca; “Bırakın bir kenara tüm bahaneleri, kızgınlıkları, küskünlükleri. Eşinizin, dostunuzun, arkadaşınızın, çocuğunuzun elinden tutun maça gelin ve stadyumdaki yerinizi alın.. Bu takıma inanın ve hep yanında olun. Unutmayın; Biz birlikte daha güçlüyüz.” dedi.

ELAZIĞSPOR’A SAHİP ÇIKALIM

Karadeniz Lobisinin futbol sektörü üzerindeki etkisinin herkesin malumu olduğunu söyleyen Başkan Koca “Gün Elazığspor’a Destek Günüdür” diyerek;  “Cumartesi günü oynayacağımız 52 Orudspor maçı öncesi kimliğinde Elazığ yazan Elazığspor ile nefes alan Elazığspor ile üzülen sevinen hemşerilerimizi Elazığ Kent Konseyi olarak maça davet ediyoruz. Elazığspor’umuz için çok kritik bir maç öncesi şehrimizi havaya sokmak tribünde itici güç olmak, alacağımız galibiyet ile birlikte Hakettiği üst liglere çıkma çabasındayız. 

Ayrıştırmadan dün nasıl sahip çıktıysak bugün de sahip çıkacağız, yarın da sahip çıkacağız. Başka Elazığspor yok. Cumartesi günü stadyumda boş koltuk bırakmayalım. Elazığspor’umuza sahip çıkalım” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN