Keleş: Hem mecliste hem de Cumhurbaşkanlığında güçlü olmalıyız

AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Milletvekili Adayı Keleş, seçim çalışmaları kapsamında Baskil ve Keban ilçelerini ziyaret etti.

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş'in ilk durağı Baskil İlçesi oldu. Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, AK Parti ilçe Başkanı Hüsnü Kalkan ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Keleş, ilçe esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı, hasbihal etti. 

Keleş: Hem mecliste hem de Cumhurbaşkanlığında güçlü olmalıyız

Keleş ayrıca Baskil Devlet Hastanesi’ni de ziyaret ederek kurum çalışanlarının bayramını tebrik etti.

Keleş, daha sonra AK Parti Baskil İlçe teşkilatına geçerek partililerle bayramlaştı. 

AK Parti Elazığ 1. sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, burada yaptığı açıklamada, 14 Mayıs seçimlerinin çok büyük bir önem taşıdığını vurguladı.

Keleş: Hem mecliste hem de Cumhurbaşkanlığında güçlü olmalıyız

Milletvekili adayı Keleş ve beraberindekiler ayrıca Şehit Polis Fethi Sekin’in kabrini de ziyaret etti.

Hem Mecliste hem de Cumhurbaşkanlığında güçlü olmaları gerektiğini vurgulayan Keleş, "Bizim şu anda 21 günümüz var. Bize düşen görev, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmak. Gerçekten bu seçim bizim için çok önemli. Bu seçimin iki ayağı var. Cumhurbaşkanlığı ayağında, sizin de basından izlediğiniz gibi  karşımızda hizmetlerimizi engellemeye çalışan bir ittifak var. Bu ittifak masa başında kurulmuş, birileri masanın altında, birileri masanın üstüne çıkıyor. Birileri masayı kırıyor, birileri masayı yapıştırıyor ve ülke daha hükümet kurulmadan paylaşılmış. Cumhurbaşkanı, yardımcıları, bakanlar. Bunun bir örneğini de burada görüyoruz.

Keleş: Hem mecliste hem de Cumhurbaşkanlığında güçlü olmalıyız

Burada da afişlerde şunu görüyoruz, Elazığ'a güya bakanlık verilecekmiş. Biz söylüyoruz; kime verdiniz, neye göre verdiniz? Çünkü her şey masa başında oluyor, masa başında konuşuluyor. Bu seçimin diğer ayağı da ilimizde, şehrimizde olan ayağı. Tabi bu da ilimiz için gerçekten çok önemli. Bazı söylemler var. Ben bu söylemleri size ifade etmek istiyorum; Bazı kesimler tarafından Cumhurbaşkanlığında Cumhurbaşkanımıza oy verileceği ama Milletvekili seçiminde farklı yerlere oy kullanılacağı söyleniyor. Meclis çoğunluğu gerçekten partimiz için çok önemli. Hem mecliste güçlü olmalıyız hem de Cumhurbaşkanlığında güçlü olmalıyız. Biz Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlarıyız. Biz ona yoldaşlık yapacağız. Biz ona omuz vereceğiz, onun yürümesi için arkasından yürüyeceğiz. Bunun için de partimize her alanda ciddi anlamda destek vermemiz lazım. Bizim bu alanda da hem ilçe hem il boyutunda elimizden geleni harfiyen yapmamız, ciddi anlamda bir emek sarf etmemiz gerekiyor. Bu konuda hepimizin sorumlulukları var. Bu sorumlulukları yerine getirmeliyiz." şeklinde konuştu.

Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat da ziyaretlerinden dolayı Keleş’e teşekkür ederek, kendisine başarılar diledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN