Kandemir'den Şerifoğulları'na Övgü

Bir dizi gezi ve invelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Elazığ'ın belediyecilik anlamında başarılı işlerin yapıldığı şehirlerden biri olduğunu söyleyerek, yapılan hizmetlerden dolayı başta Şahin Şerifoğulları olmak üzere tüm belediye başkanlarına teşekkür etti.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Malatya’daki temaslarının ardından Elazığ’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, il başkanlığında teşkilatla bir araya geldi.

Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut’un da eşlik ettiği Erkan Kandemir, Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım tarafından karşılandı.

Kandemir'den Şerifoğulları'na ÖvgüPAZAR GÜNÜ TÜM TÜRKİYE’DE TEMAYÜL YOKLAMALARI YAPILACAK”
AK Parti’nin Türkiye genelinde temayül yoklamaları yapacağını ifade eden Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, partilerinin cumhur ittifakı ile birlikte seçimlere iddialı hazırlandığını söyleyerek: “Aziz şehir Elazığ’da olmaktan memnuniyet duyuyorum. Türkiye yerel seçimlere hazırlanıyor. Nasip olursa Pazar günü tüm Türkiye’de temayül yoklamalarımızı yağacağız. Sonrasında da suratla çalışmalarımızı Genel Başkanımızın liderliğinde tamamlamak suretiyle adaylarımız ile birlikte milletimizin huzuruna çıkmış bulunacağız. Arzu ediyoruz ki AK Parti belediyeciliği Türkiye’nin pek çok yerinde dalgalansın. Cumhur İttifakı olarak çok iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz bu seçimlere. Türkiye’nin her yerinde bir anlayışı hayata geçirerek millete hizmet etmeye devam edelim istiyoruz.” dedi.

KANDEMİR’DEN CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU
Muhalefeti de eleştiren Erkan Kandemir, cumhur ittifakı vurgusu yaparak: “28 Mayıs sonrası özellikle rakip siyasi partilerin kendi içerisinde tartışmalardan ve ortaya dökülenlerden bir kere daha gördük ki Türkiye gerçekten de adeta uçurumun kenarından dönmüş. Biz değer birlikteliği anlayış birlikteliği ile siyaset yapan siyaseti böyle okuyan bir siyasal hareketiz. İnşallah bu yerel seçimlerde de milletin gönüllerine talibiz fırsat verirlerse hizmet etmeye devam etmek istiyoruz. İnşallah milletimiz ile el ele Türkiye Yüzyılını inşa edecek kadrolarımız ile bambaşka bir Türkiye inşa edelim.” dedi.

Kandemir'den Şerifoğulları'na Övgü

ELAZIĞ, BELEDİYECİLİK İŞLERİNİN BAŞARIYLA YAPILDIĞI İLLERDEN BİRİ”
AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Elazığ’ın belediyecilik anlamında başarılı işlerin yapıldığı şehirlerden biri olduğunu söyledi.

Kandemir: “Elazığ belediyecilik anlamında gerçekten de çok başarılı işlerin yapıldığı şehirlerimizden bir tanesi bu vesile ile ben belediye başkanımıza bugüne kadar görev yapmış bütün belediye başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir daha sonra teşkilatla toplantıda  bir araya geldi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN