Başkan Telçeken: Öğretmenler gelecek neslin mimarıdır

Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği(ELİGED) Başkanı Tugay Telçeken 24 Kasım Öğretmenler Günü dolasıyla öğretmenleri ziyaret etti.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Avukat Rasim Küçükel Ortaokulunu ziyaret eden Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği Başkanı Tugay Telçeken, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlayarak öğretmenlere gül hediye etti.

Avukat Rasim Küçükel Ortaokulu Müdürü Mustafa Aydoğan ziyaret ederek açıklamalarda bulunan ELİGED Başkanı Tugay Telçeken, Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, “Öğretmenlerimiz gelecek neslin mimarıdır” dedi.

Başkan Telçeken; “Bugün öğretmenler günü sebebiyle Avukat Rasim Küçükel Ortaokulumuzu ziyaret ettik. Değerli öğretmenlerimizin gününü kutladık. Öğretmenlerimiz sadece yılın bir gününde değil yılın her günü hatırlamasını gerekiyor. Toplumun her kesiminin tedrisatından geçtiği öğretmenlerimiz geleceğimizin teminatıdır. Öncelikle şehit öğretmenlerimiz; Necmettin Yılmaz ve Aybüke Yalçın olmak üzere tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz”

Avukat Rasim Küçükel Ortaokulu Müdürü Mustafa Aydoğan’da Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği Başkanı Tugay Telçeken’e yapmış oldukları bu anlamlı ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN