İYİ Parti heyetinden esnaf ziyareti

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, Partisinin Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül ve parti yönetiminden isimlerle Hürriyet Caddesi üzerindeki iş yerlerini ziyaret etti.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Esnafları tek tek ziyaret eden Ercan ve beraberindekiler, sıkıntıları ve talepleri dinledi.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül, İYİ Parti iktidarlığında esnafın sorunlarını çözeceklerini dile getirerek, “Bugün Hürriyet Caddemizin esnaflarını ve vatandaşlarımızı ziyarete geldik, çok güzel teveccühle karşılaştık. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Hemşerilerimizin bizden bir isteği var sahip çıkmamız, sahipsiz bırakmamamızı, dertleriyle sorunlarıyla ilgilenmemizi hasetten rica ettiler. İnşallah İYİ Parti iktidarlarında bizler sorunları ve çözeceğiz. Liyakatli ekiplerimizle bu iradeye sahibiz en güzelini yapmaya çalışacağız. Memleketimizi sahipsiz bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan da, “İl Teşkilatımızla birlikte Hürriyet Caddesindeki esnaf arkadaşlarımızla beraber olduk.. Esnaflarımız tarafından ilgiyle karşılandık. Ama esnafımız işler konusunda sıkıntılı. Ekonomik kriz özellikle esnafımızı çok mağdur etmiş siftahsız dükkan kapatanlar bile var. Biz İYİ Parti’nin sosyal ve ekonomik politikalarını kendilerine ilettik onlarda bizi can kulağıyla dilediler. Esnafımızın problemlerini çözmenin çabası ve gayreti içerisinde olacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN