İYİ Parti Elazığ Teşkilatı iftar programı düzenledi 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığı'nın organizesinde milletvekilleri ve ilçe teşkilatlarının katılımıyla iftar yemeği programı düzenlendi. Yemekte birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığı, gelenekselleştirdiği iftar yemeği programını bu yıl özel bir otelde gerçekleştirdi. Programa İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, Milletvekili adayları, il ve ilçe teşkilatları katıldı. 

SÖNMEZ: ELAZIĞ TARAFINDAN ELAZIĞLILAR TARAFINDAN MECLİSE GÖNDERİLMESİNİ HAYAL EDİYORUM 

Programda partililere seslenen İYİ Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Avukat İrfan Sönmez, herkesin milletvekili olacaklarını belirterek, Elazığ’ı ve Türkiye’yi en iyi yerlerde görmek için göreve geldiklerinde mücadele edeceklerini söyledi. Sönmez, “benim bir hayalim var Elâzığ sokaklarında gençleri işsiz işsiz gezmeyen bir Elazığ hayal ediyorum. Benim bir hayalim var anne babaların çocuklarına harçlık veremedikleri için mahcup olmadıkları bir Türkiye hayal ediyorum. Benim bir hayalim var parası olmayanın, dayısı olmayanın ezilmediği, Cumhurbaşkanıyla dağdaki çobanın hukuk karşısında eşit olduğu bir Türkiye hayal ediyorum. Benim bir hayalim var büyük bir felaket yaşayan kardeşlerimiz, karındaşlarımız, millettaşımız olan bütün depremzedelerin başını soktuğu sokakta kalmadığı aç ve sefil kalmadığı bir Türkiye hayal ediyorum. Benim bir hayalim var hastanelerin ve okulların Müslüman Türkün ikinci insan muamelesi gördüğü sığınmacıların birinci sınıf insan muamelesi görmediği bir Türkiye hayal ediyorum. 

İYİ Parti Elazığ Teşkilatı iftar programı düzenledi 

Benim bir hayalim var Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne bu milleti layıkıyla temsil edecek hakkı her şeyin üstünde tutacak adalete her şeyi üstünde tutacak zalimin yanında değil mazlumun yanında duran büyük milletvekilleriyle dolmuş bir büyük Millet Meclisi hayal ediyorum. Benim bir hayalim var sokakta kadınlarımızın, eşlerimizin, kızlarımızın öldürülmediği kadının saygı gördüğü bir Türkiye hayal ediyorum. Benim bir hayalim var Türk bayrağının dünyanın her yerinde şerefle dalgalandığı kürtüyle türküyle her vatandaşımızın bu bayrak benim kanımdır dediği bir Türkiye hayal ediyorum. Benim bir hayalim var siyasette Elazığ’ı ve Türkiye’mizi en iyi şekilde temsil edecek entelektüel kalitesi yüksek, ahlaki kalitesi yüksek, konuşan, başını eğmeyen milletvekillerinin Elazığ tarafından Elazığlılar tarafından meclise gönderilmesini hayal ediyorum. Kısacası barışık millet olmuş birbiriyle dayanışma içerisinde olan Türk milletinin menfaatlerini parti menfaatinden cemaat menfaatinden grup menfaatinden üstün tutan insanların yaşadığı bir Türkiye hayal ediyorum. Türkiye’yi hep beraber kuracağız” dedi.

İYİ Parti Elazığ Teşkilatı iftar programı düzenledi 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN