İrfan Sönmez'in SKM açılışı miting havasında gerçekleşti

İyi Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Miting Havasında Gerçekleşen Açılışa Vatandaşların Yoğun İlgisi Ve İyi Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'in Konuşması Damga Vurdu.

İyi Parti'nin Bu Gün Açılışı Gerçekleşen Seçim Koordinasyon Merkezinin Açılışı, İl Teşkilatı, Partililer Ve Vatandaşların Yoğun Katılımıyla Gerçekleşti. İyi Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'in Konuşmasının Damga Vurduğu Açılış Kalabalık Bir Mitinge Dönüştü.

Sönmez'den Tarihi Konuşma

Vatandaşların Tezahürat Ve Coşkusuyla Gerçekleşen Açılışta Konuşan Sönmez: ''Kutlu Bir Yola Çıktık. İyi Parti Türkiye'de Adaletsizliğin, Haksızlığın, Hukuksuzluğun Kol Gezdiği Bir Dönemde, İyi Parti, Hakkı, Adaleti, İyiyi, Güzeli Hâkim Kılmak İçin Yola Çıkmış Bir Hareketin Adıdır. Bu Gün Türkiye'de Yaşanan Sıkıntıları Hepimiz Biliyoruz. İnsanlarımız Manavın, Kasabın Önünden Geçemiyor. Anneler, Babalar  Çocuklarına Süt Alamıyor. Etin Kilosu 340 Soğanın Kilosu 30 Lira Domates, Biber 30 Lira, Peynir 250 Lira Olmuş. Bize Eleştirmeyin Diyorlar. Eğer Bu İyiyse Susalım. Bu Pahalılık İyiyse, Bu Enflasyon İyiyse, Bu Yalan Düzeni İyiyse Susalım.  Her Gün Televizyon Ekranlarında Milletin Gözüne Baka Baka Söylenen Yalanlar İyiyse Susalım. Ekonomistler Bu Hükümet Devam Ederse Önümüzdeki Yıl Etin Kilosu Bin Lira Olacak Diyorlar. Eğer   Etin Kilosunun Bin  Lira Olmasını İstiyorsanız Bu Hükümetle Devam Edelim. Eğer İhalelerde Yolsuzlukların Yapılmasını İstiyorsanız Bu Hükümetle Devam Edelim.

İrfan Sönmez'in SKM açılışı miting havasında gerçekleşti

Bu Ülkede 200 Defa Kişiye Göre Kamu İhale Yasası Değiştirildi

Bu Ülkede 200 Defa Her 4 Günde Bir Kamu İhale Yasası Değiştirildi Başka Ülkelerde Yoksulluğa Yer Vermemek Maksadıyla Yasalar Ona Göre Tanzim Edilir Bizdeyse Daha İyi Çalabilmek İçin Daha İyi Yolsuzluk Yapabilmek İçin Daha Kolay Yandaşı Doyurabilmek İçin Yasalar Ona Göre Tanzim Edildi Dünyanın Hiçbir Ülkesinde 21 Senede 200 Defa

Kamu İhale Kanunu Değiştirilmez Biz Bunlara Susalım Mı?

''İyi Parti Olduğu Sürece Bu Ülkenin Birliğine Beraberliğine Kimse Kastedemez''
Biz Kavgacı Bir Parti Değiliz Ayrıştırıcı Bir Parti Değiliz Vatandaşlarımızın Hepsini Sevgiyle Kucaklayacağız Alevi De Bizim Sünni De Bizim Türk De Bizim, Kürt De Bizim, Zaza Da Bizim. Bu Vatan Coğrafyasında Yaşayan Her Vatandaş Bizimdir.. İnsanlarımızdan Beklediğimiz, Sadece Bu Bayrağı Şehit Kanıyla Sulanmış, Rengini Şehidin Kanından Almış, Bu Bayrağı Sadakattir. Bu Devlete Sadakattir, Bu Millete Bağlılıktır. Diyorlar Ki; Altılı Masanın Altında Başkaları Var. Altılı Masanın Altında Biz Olduğumuz Müddetçe, Bu Ülkenin Birliğine, Beraberliğine Kastedecek Kimse Olamaz.
''Soruyorum! İmralı Yolunu Açarak İmralı'yı Hdp'lilerin Tavaf Yeri Haline Getiren İyi Parti Miydi? Adalet Ve Kalkınma Partisi Miydi? ''

İrfan Sönmez'in SKM açılışı miting havasında gerçekleşti

Sormak İstiyorum: İstanbul Seçimlerinde Abdullah Öcalan'ın Mektubunu Anadolu Ajansı'nda Meral Akşener Mi Okuttu?

Soruyorum! 64 Tane Askerimizin Katili Olan Osman Öcalan'ı Trt Kürdi'ye  Sayın Meral Akşener Mi Çıkardı?
Soruyorum! 'Apo Başkan Pkk Şampiyon' Diyen Hilal Kaplan'ı Trt Yönetim Kuruluna Meral Akşener Mi Getirdi?

Soruyorum! Abdullah Öcalan'a Sayın Demeyi Suç Olmaktan Çıkartıp Diyen Meral Akşener Miydi Adalet Ve Kalkınma Partisi Miydi?
Soruyorum! Çözüm Sürecinde Askerimizin, Polisimizin Kolunu Bağlayan, Hendek Terörüne Kucak Açanlar Adalet Ve Kalkınma Partisi Miydi İyi Parti Miydi'

İrfan Sönmez'in SKM açılışı miting havasında gerçekleşti

İmralı Yolunu Açarak İmralı'yı Hdp'lilerin Tavaf Yeri Haline Getiren İyi Parti Miydi? Adalet Ve Kalkınma Partisi Miydi? Daha Çok Şey Söylenebilir, Bizim Alnımız Leke Tutmaz.
''Bizim Alnımız, Bu Ülkenin Bayrağına Sadakat Duymayanlarla Asla Bir Araya Gelmez.''
Bizim Alnımız, Hele Hele Bu Ülkeyi Bölme Kastıyla Hareket Edenlerle, Bu Ülkenin Bayrağına Sadakat Duymayanlarla Asla Bir Araya Gelmez. Bakın, Yarın Meclis, Bugün Şikayet Ettiğiniz İnsanlarla Dolacak. Biz Bu Ülkenin Sigortasıyız. Ben Terör Meselesinde 4 Tane Kitap Yazdım. Ak Partililerin Hepsine De Ders Verdim. Şimdi  5 Tane Milletvekili Adayları Var. Yiğitseler, Televizyon Ekranlarına Çıkalım, Tartışalım.

Biz Ak Parti'de Yapıldığı Gibi Şıh - Mürit İlişkisi İle Seçilen Olmayacağız

Elazığ İnsanına Doğruyu, İyiyi Güzeli Anlatmak Esas Duadır. Ben Baş Eğmem. Aklıma Mantığıma Yatmayan Hiçbir Şeye Baş Eğmem. Diğer Arkadaşlarımız Da Eğmez. Biz Adalet Ve Kalkınma Partisi'nde Yapıldığı Gibi Şıh-Mürit İlişkisi İle Seçilen Olmayacağız. Milletimizin Hakkını Hukukunu Savunacağız. Baş Eğen Değil, Baş Eğdiren Olacağız. Ayrımcılık Yapmayacağız. Seçildiğimiz Takdirde Artık İyi Partili Yok. Elâzığ'ın Tamamını İyi Partili Gibi Görüp, Hepsine Koşacağız. Biz Bu Güne Kadar Yaptıkları Gibi Hizmette De Ayrım Yapmayacağız. Oy Veren, Vermeyen Herkese Hizmet Vereceğiz. Biz Barışçı, Bütünlükçü Ve Birleştirici Bir Siyaset Yapacağız. Vatandaş Yoruldu. Kavgadan, Ayrımdan, Kutuplaşmadan Yoruldu. Aynı Bayrağın Altında Yaşayan İnsanların Kavga Ettirilmesinden Yoruldu. Biz Ayrılmayacağız, Ayrıştırmayacağız. Kucaklayacağız. Adaletsizliğe, Liyakatsizliğe Son Vereceğiz. Adamı Olanın Hak Etmediği Yere Geldiği , Hak Edenin Kenara İtildiği Bu Düzenden Kurtulacağız. Şimdi Mülakatı Kaldıracağız Diyorlar. 21 Yıldır Hakkını Yediğiniz İnsanlar Ne Olacak.

Durmayacağız, Anlatacağız...Ya Diktatörlük, Ya Hürriyet...

Bu Seçim Müslümanlarla, Müslüman Olmayanların Seçimi Değildir. Bir Partiye Oy Verdiniz Diye Daha İyi Müslüman Olmazsınız. Başka Bir Partiye Oy Verdiniz Diye Dininizden Olmazsınız. Yıllarca Dinimizi Bu Şekilde Siyasi Araç Olarak Kullandılar. Söylenecek Çok Şey Var. Önümüzde Bir Sürat Koşusu Var. Durmayacağız Anlatacağız. Ya Diktatörlük, Ya Hürriyet. Ya Adalet, Ya  Adaletsizlik. Bunu Seçecekler İnsanlarımız.  Biz Türkler Biat Nedir Bilmeyen Müslümanlarız. Ama Bunlar Bize Biatı Da , Rüşveti De, Yolsuzluğu Da Gösterdiler. Biz Bunları Sonlandıracağız. Yanlışlıkları Bitireceğiz. Hakkı, Hukuku, Adaleti Tesis Edeceğiz. Şehrimizin, İnsanlarımızı Hakettiği Yere Gelmesini Sağlayacağız.

Yüksel Ercan:'' 14 Mayıs’ta Halkımız Bozulan Adalet Sistemi Ve Tüm Yanlışlıklara Dur Diyecek''

İyi Partinin Kurulduktan Sonra Çok Kısa Süre İçerisinde Büyüdüğünü Söyleyen İyi Parti Elazığ Milletvekili Adayı Yüksel Ercan, 14 Mayıs’ta İyi Parti Sandığa Giderek Tüm Yanlışlara Cevabını Vereceğini İfade Etti. Ercan, “İyi Parti Yanlışlara Ve Keyfi Yönetimlere Bir Tepki Olarak Halkın Vicdanında Doğmuş Ve Siyasi Parti Hürriyetini Kazanarak Yine Halkımızın Gönlünde Yer Etmeye Başlamış Bir Siyasi Harekettir. İyi Parti Kurulduktan Sonra Çok Kısa Bir Süre İçerisinde Büyüdü Ve Yüzde 20’lere Varan Bir Oy Oranına Ulaştı. 14 Mayıs’ta Sadece Yeni Bir Yönetim Seçmeyecek, Türkiye 14 Mayıs’ta Yozlaştırılan Kurumlar, Bozulan Adalet Sistemi Ve Tüm Yanlışlıklara Dur Diyecektir” Dedi.

Abdulkerim Eflatun: ''Dün De Buradaydık, Bugün De Buradayız''

İyi Parti Elazığ Milletvekili Adayı Abdulkerim Eflatun, Türkiye’nin Önemli Bir Seçim Sürecine Girdiğini Belirterek Millet İttifakının 14 Mayısta İktidar Olacağını Söyledi. Eflatun, “Büyük Bir Mücadele Vererek Çıktığımız Bu Yolda Sayın Genel Başkanımızın,  Tüm Engellere Rağmen Partimizi Bugüne Kadar Getirmiş Olması Elbette Sizlerin Desteği Ve Gücüyle Olmuştur. Dünde Buradaydık Bugünde Buradayız Yarında Burada Olacağız. Türkiye Önemli Bir Seçim Sürecine Girmiştir. Bu Süreçte Ya Tek Adam Rejimine Devam Edeceğiz Ya Da Parlamenter Sisteme Geçişe Evet Diyeceğiz. Biz Evet Diyen Tarafta Olacağız Kazanan Tarafta Olacağız. İyi Parti Millet İttifakı İle Birlikte Hareket Ediyor İnşallah 14 Mayıs’ta Millet İttifak’ı İktidar Olacak Sayın Kılıçdaroğlu Da Cumhurbaşkanı Olacak” Dedi.

Şenay Aladağ Demirel:''Bizler Seçildiğimiz Taktirde Haklı Taleplerinizi Söke Söke Alacağız'' 

İyi Parti Elazığ Milletvekili Adayı Şenay Aladağ Demirel,  Seçildikleri Taktirde Haklı Talepleri Sonuna Kadar Gerekli Mercilere İleteceklerini Söyledi. Demirel, “Ülkemiz Ne Yazık Ki Çok Zorlu, Ağır Bir Süreçten Geçiyor. Doğal Afetler, Yaşanmış Olan Geçmişten Buyana Devam Eden Ekonomik Zorlu Koşullar Ne Yazık Ki Meclise Göndereceğimiz Milletvekilleri İçin İnce Eleyip Sık Dokumamız Gerektiğini Zorunlu Hale Getirmiştir. Bizler Seçildiğimiz Taktirde Meclise Gittiğimizde El Kardıran, El İndiren Pasif Bir Milletvekili Olmayacağız, Sorunlarını Dile Getireceğiz Gerekirse İlgili Bakanlıkların Önünde Çadır Kuracağız, Haklı Taleplerinizi Sonuna Kadar Direteceğiz, İsteyeceğiz. Haklı Taleplerinizi Söke Söke Alacağız Seçilsek De Seçilmesek De İyiler Kervanında Her Daim Yürüyeceğiz” Dedi.
 
 
 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN