İlahi Aşkın Sesi konseri verilecek 

Elazığ Klasik Türk Müziği Korosu ve Kürsübaşı Topluluğu, 16 Şubat Cuma Günü saat 20.00'de Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştireceği Konserde Merhum Hafız Abdullah Nazırlı'nın şiirlerinden bestelenmiş eserleri seslendirecek. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Klasik Türk Müziği Korosu ve Kürsübaşı Topluluğu, muhteşem bir konsere hazırlanıyor. “İlahi Aşkın Sesi” konseri ile koro, Elazığ’ın önde gelen kanaat önderlerinden Hafız Abdullah Nazırlı’nın vefatının üçüncü yıldönümünde Onun şiirlerinden bestelenmiş eserleri seslendirecek. Konsere Mehmet Kemiksiz konuk sanatçı olarak katılacak. 

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu Müdürü Olcay Bürhan, Cuma günü Saat 20’de Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan konsere Elazığlıları davet etti. Olcay Bürhan, “16 Şubat Cuma günü saat 20’de Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde “İlahi Aşkın Sesi” Konseriyle seyircilerimizin karşısında olacağız. Topluluk Sanat Yönetmeniniz Kenan Çimtay’ın yöneteceği “İlahı Aşkın Sesi” Konserine tüm Elazığlı hemşehrilerimizi siz Basın Medya aracılığıyla konserimize davet ediyoruz” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN