İl Başkanı Yunus Bal'dan iddialara yanıt 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, ulusal bir yayın organında Milliyetçi Hareket Partisi'nin ismi ile birlikte anılan bir haberde Elazığ Emniyet müdürlüğü ve güvenlik kuvvetleri ile ilgili yakışıksız ve haksız ithamlarda bulunulması ile ilgili açıklama yaptı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Ulusal bir yayın organında Milliyetçi Hareket Partisi’nin ismi ile birlikte anılan bir haberde Elazığ Emniyet Müdürlüğü ve güvenlik kuvvetleri ile ilgili yakışıksız ve haksız ithamlarda bulunulması ile ilgili açıklama yaptı. 

Bal açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Elazığ’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurumsal kimliği altında resmi açıklama yetkisi sadece İl Başkanlığımızdadır. Bunun dışında yapılan açıklama ve paylaşımların partimizle ilişkilendirilmesi iyi niyetten yoksundur. Elazığ Emniyet Müdürlüğümüzün başarılı huzur ve asayiş uygulamaları neticesinde bir önceki yılın aynı dönemine göre suç oranlarının yüzde 27 bir düşüş gösterdiği ve hiçbir suç odağına nefes aldırılmadığı görülmektedir. Bu vesile ile öncelikle, İl Emniyet Müdürümüz Adnan Karayel ve tüm Emniyet Güçlerimize Elazığ halkı adına gecesini gündüzüne katarak canları pahasına vermiş oldukları fedakarca hizmetlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz, ayaklarının taşa gelmemesini diliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi koltuk ve seçim kazanma hesaplarıyla küçük beyinlerin işportacı pazarlama yöntemlerine tevessül etmez. 50 yıllık sicilimiz ve yakın tarihimiz MHP’nin ülkemizin birlik ve bütünlüğü için yazdığı tarihi dik duruşlarla doludur. Bu düşüncelerle, iyi niyetten uzak ve hiçbir haber değeri olmayan sözde haberi ve bu aymazlığa imza atan sözde gazeteciyi şiddetle kınıyor, huzur ve güvenliğimizin teminatı Emniyet Müdürlüğümüzü ve tüm güvenlik güçlerimize başarılarının devamını diliyor, en derin saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN