İHH'dan 'Dürüstlük Manavı' Etkinliği

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği ve Millî Eğitim Bakanlığı arasında yapılan değerler eğitimi protokolü kapsamında Elazığ Çaba İlkokulu'nda değerler eğitimini içeren 'Dürüstlük Manavı' etkinliği yapıldı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

İnsani yardım faaliyetlerinin yanında yeni nesillerin daha nitelikli yetişmesi adına eğitim merkezli faaliyetlere de devam eden İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi bu amaçla okullarda değerler eğitimi gerçekleştiriyor. Faaliyetin bu defaki adresi Çaba İlkokulu oldu.

Öğrenciler okulda açılan ‘manav reyonundan’ istediği meyveyi tek olarak alıp ‘ücretini’ yardım kumbarasına attılar. Satış görevlisinin olmadığı bu etkinlikte öğrenciler, hem meyve yiyerek sağlıklı beslendiler hem de kimsenin kendisini göremediği düşünülen bir ortamda aldığı ürünün ücretini kendisi kumbaraya bırakarak dürüstlüğün önemini yaşayarak pekiştirdiler.

Yapılan etkinlik sonucu elde edilen yardımlar Gazze ve Filistin'e yardım olarak gönderilmek üzere tutanakla tespit edilip makbuz karşılığı Elazığ İHH’ya teslim edildi.  

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesinden yapılan açıklamada “Değerler eğitimi kapsamında yapılan bu etkinliğe katkılarından dolayı Elazığ Çaba İlkokulu Müdürü Sayın Erhan Akdağ başta olmak üzere okulun değerli velilerine, öğretmenlerine ve sevgili öğrencilerine Elazığ İHH olarak şükranlarımızı sunarız” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN