15. ASKON Toplantısına Elazığ ev sahipliği yapacak 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) 15. Ekonomi Değerlendirme Toplantısı Elazığ'da gerçekleştirilecek. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Ekonomi Değerlendirme Toplantısının 15. durağı Elazığ olacak. Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) tarafından her dönem farklı şehirlerde gerçekleştirilen Ekonomi Değerlendirme Toplantılarına bu ay ASKON Elazığ Şubesi ev sahipliği yapacak. 

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, Yönetim Kurulu üyeleri, ASKON tüm il temsilcilerinden oluşan heyetler İle birlikte İl Protokolünün, kurumların ve İş dünyası temsilcilerinin katılım sağlayacağı toplantı 9 Aralık Cumartesi Saat 12:00 'da bir otelin konferans salonunda gerçekleştirilecek. 

Gerçekleştirilecek Ekonomi Değerlendirme Toplantısı ile ilgili Konuşan ASKON Elazığ Şube Başkanı Abdullah Çınar; 'iş dünyamız ve ülkemizin geleceği adına kritik değere sahip olan Ekonomi ile ilgili konuları ele almak üzere bir araya geleceğimiz bu toplantının, üst üste iki deprem yaşamış bir şehrin İş dünyası temsilcileri olarak, özellikle deprem bölgesinde yer alan illerimizin vakit kaybetmeden toparlanması, kalkınması ve daha güçlü bir ekonomiye sahip olması adına üzerimize düşen sorumlulukları istişare etmek adına önemli bir platform olacağına inanıyorum. Bu sebeple iş dünyamızın tüm temsilcilerini ve değerli kurum temsilcilerimizi düzenleyeceğimiz Ekonomi Değerlendirme Toplantımızda aramızda görmekten memnuniyet duyacağımı ifade etmek isterim” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN