Hemşehrimiz Naci Görür: Lütfen çok telaş etmeyin!

Deprem Uzmanı Elazığlı hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür, meydana gelen depremler ve yayımlanan haberler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Görür açıklamasında, 'Lütfen çok telaş etmeyin. Artçıların hem büyüklüklerinin hem de sıklıklarının azalacağını düşünüyorum' dedi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Meydana gelen depremler ile ilgili açıklamalarda bulunan hemşehrimiz deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, artçıların büyüklüğünün ve sıklığının zamanla azalacağını söyledi. 

GÖRÜR: LÜTFEN ÇOK TELAŞ ETMEYİN 

Prof. Dr. Görür yaptığı açıklamada, “Arkadaşlar, sizinle kısa bir dertleşme yapacağım. Doğu Anadolu ve Ölü Deniz Fayları üzerinde büyük depremler oldu. Çok büyük stres ( enerji) açığa çıktı ve önemli bir kısmı da çevredeki faylara transfer edildi. Bu nedenle bölgede büyük bir alanda fayların stres alanlarında… Değişiklikler meydana geldi ve depremler olmaya başladı. Bunların zamanla hem büyüklüklerinin hem de sıklıklarının azalacağını düşünüyorum. Lütfen çok telaş etmeyin ve fısıltı gazetesi ile yayılan yalan yanlış deprem haberlerine inanmayın. Sevgiyle” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN