Halk buluşması yoğun bir katılımla gerçekleşti 

MHP Elazığ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen halk buluşması yoğun bir katılımla gerçekleşti. Halk buluşmasına MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver de katıldı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

MHP Elazığ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen halk buluşması yoğun bir katılımla gerçekleşti. Halk Buluşmasına MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver de katıldı.

BAL: SAYIN VEKİLİMİZ TALEPLERE ÇOK DUYARLI

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, “Bugünlere çok kolay gelmedik. Bu süreçlere çok zor geldik. Bugüne kadar rabbim sizlerin de desteğiyle Milliyetçi Hareket Partisi’ne bu dönem temsil hakkı verdi. Sayın vekilime de Elazığ’a şimdiden yapacağı hizmetleri ve bu kadar duyarlı olup, geçen hafta ve bu hafta süreç içerisinde taleplere bu kadar iyi yaklaştığı için sonuna kadar taleplerin takibi noktasında taleplerin ne olacağı ve olumlu olması yönündeki çabaları için teşekkür ediyorum. Teşkilatın her zaman yanında olduğu için bugün burada yarın nerede istersek orada bizimle birlikte olduğu için hasetten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Halk buluşması yoğun bir katılımla gerçekleşti 

IŞIKVER: BÜTÜN HEMŞEHRİLERİMİZİN SIKINTILARINI, PROBLEMLERİNİ ÇÖZMEYE GAYRET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, “İnşallah bundan sonraki süreçlerde de biz yine her iki haftada bir Allah nasip ederse bazen her hafta sizlerle bir araya gelip sizlerin derdini dinleyip elimizden geldiğince sistem içerisinde partimizin de gücünü kullanarak, Cumhur İttifakının da gücünü kullanarak Elazığlıların, hemşehrilerimizin problemlerini çözmek için Ankara’da sizlerin sesi olmak için bu mücadeleye devam edeceğiz. Bu itibarla bugün partimize kadar gelerek en azından yüzlerce insan görüyorum burada. Abilerimi, kardeşlerimi, büyüklerimi, küçüklerimiz… buraya kadar gelerek bizi onurlandıran, bizi şereflendiren siz kıymetli Elazığlılara da teşekkürü borç bilirim. Allah hepinizden razı olsun. Bundan sonraki süreçte inşallah biz milletvekilinin tarifini değiştirmeye geliyoruz dedik, biz halktan birisiyiz dedik, biz tabandan geliyor, bu sokaklardan geliyoruz dedik. İnşallah da dün konuştuklarımızın arkasında olmak suretiyle bundan sonraki süreçte de Elazığ’ımızın, hem toplumun bütününü ilgilendiren problemlerinde bundan önce 23 proje adı altında Elazığ’ın problemlerini çözmeye yönelik ortaya koyduğumuz vizyona binaen toplumun problemleri, toplumun genelini ilgilendiren problemleri çözme noktasında gayret göstereceğimiz gibi; inşallah fert fertte bütün Elazığlıların, bütün hemşehrilerimizin sıkıntılarını, problemlerini çözmeye gayret etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver vatandaşların sesine kulak verdi, talep ve sorunlarını dinledi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN