Genel Başkan Kılıçdaroğlu'ndan Elazığlılara teşekkür

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de CHP'nin TBMM Grubu Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada 'İzmir'den bütün Elazığlı hemşerilerime CHP'nin ve üyelerinin selamlarını, saygılarını gönderiyorum. Onlara yürekten teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Elazığ’da yapılacak okulun temelini atmak, CHP Grup Toplantısını gerçekleştirmek ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’den Elazığ’a selam ve teşekkürlerini gönderdi. 

ELAZIĞLI HEMŞERİLERİME SELAMLARIMI GÖNDERİYORUM

İzmir’de CHP’nin TBMM Grubu Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada Elazığlı hemşehrilerini selamlarını göndererek şunları söyledi: “Elazığ’daydık. Orada toplantımızı, Grup Toplantısı’nı yaptık. Ama bir gün önce bütün billboardlarda halkı tahrik eden, tahrik etmeye çalışan afişler asılmıştı. Kaldırılmasıyla ilgili milletvekili arkadaşlarımız; yapılanın doğru olmadığını, bir şekli ile belli çevrelere duyurmaya çalıştılar. Haberi aldığımda ‘Sakın dokunmayın, aynen kalsın’ dedim. Gidip o afişlerden birisinin önünde bir fotoğraf verdim. Çünkü bu ülkenin insanına ben güveniyorum. Bu ülkenin insanı kışkırtmalara, tahriklere asla ve asla kapı aralamayacaktır. Bunun da farkındaydım. Elazığ, bu gerçeği bize gösterdi. Elazığ bütün o tahriklere rağmen kucağını açtı, bizi kucakladı. Oturduk sohbet ettik. Cadde ve sokaklarında milletvekili arkadaşlarım gezdiler. İzmir’den bütün Elazığlı hemşerilerime CHP’nin ve üyelerinin selamlarını, saygılarını gönderiyorum. Onlara yürekten teşekkür ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN