Gençlik ve Spor Yatırımları Protokol Töreni gerçekleştirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı konferans salonunda Elazığ tarihinin en büyük inşaat protokol imza töreni gerçekleştiriliyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ tarihinin devasa yatırım inşaat protokolü imza töreni gerçekleştirildi.

İmza töreni Gençlik ve Spor Bakanlığı konferans salonunda düzenlendi.

Gerçekleştirilecek olan imza törenine Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ AK Parti Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ilçe ve belde belediye başkanları, STK temsilcileri Elazığlı gençler katıldı.

BULUT: BİZ SPOR TESİSLERİNE YAPILAN YATIRIMLARI GENÇLİĞE YAPILAN YATIRIM OLARAK GÖRÜYORUZ

Metin Bulut, “Önceden kararlaştırdığımız, taleplerimizi ilçe ilçe belde belde ilettiğimiz, hepsiyle alakalı olumlu sonuç olduğumuz taleplerimizle alakalı resmi bir yatırım yapacağız. Bu yatırımlarla Allah nasip ederse Elazığ’ımızda Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın elinin uzanmadığı hiçbir belde, ilçe, köy kalmayacak. Bundan son derece memnunuz, Elazığlılar memnun. Biz spor tesislerine yapılan yatırımları gençliğe yapılan yatırım olarak görüyoruz. Gençliğe yapılan yatırımı olan ülkeler kendilerini başarılı hissederler. Bizler sizlerin sayesinde, gençlerimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde kendilerini güvende zannedecekler” ifadelerini kullandı.

TORAMAN: İLİMİZDEKİ SPOR TESİSLERİNİ GEZDİĞİMDE ÇOK BÜYÜK MEMNUNİYET DUYDUM

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, “Bakanımızın geçtiğimiz günlerde ilimize yapmış olduğu bir sahur münasebetiyle gençlerimizi Ankara’ya daveti bizi mutlu etmişti. Sayın bakanımızın tabiriyle ‘kendi bakanlıklarındalar, gençlerin bakanlığındalar.’ Elazığ’da yaklaşık 6 aydır görev yapıyorum. İlimizdeki spor tesislerini gezdiğimde çok büyük memnuniyet duydum. Çok büyük yatırımları, çeşitli yatırımları almış bir iliz. Elazığ kendi yakın dönemi içerisinde en büyük spor yatırımını alıyor. Müteşekkiriz. Gençlerimiz ve Elazığlılar adına şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN