ETSO Ocak ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi 

ETSO Ocak Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya katılan KOSGEB İl Müdürü Şaban Yaşa kurumun destekleri ile ilgili oda üyelerini bilgilendirdi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ocak ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya oda üyelerinin yanı sıra Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İl Müdürü Şaban Yaşa da katıldı. Toplantı ETSO Meclis Başkanı Sedat Karataş’ın sunumu ile başladı. 

Karataş, “Ocak Ayı Olağan meclis toplantımızın konuğu KOSGEB İl Müdürümüz Şaban Yaşa, bizlere KOSGEB’in 2023 yılında üyelerimizin hangi desteklerden yararlanacağı konusunda bilgilendirmesi olacaktır.” dedi. 

ALAN: KRİTİK SÜREÇ İLİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLUR İNŞALLAH 

ETSO Başkanı İdris Alan da konuşmasında 2023 seçimlerine değinerek, “2023 yılı iş planımız sorunlarla ilgili neler yapabiliriz bunlarla ilgili istişare ediyoruz. Önümüzde bir seçim süreci var. Ülkemiz için önemli bir dönüm noktası olan bu seçimlerde hizmet dönemimiz süresince ilimiz için birlikte hizmet edeceğimiz isimlerde belli olacak. Bu kritik süreç ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olur inşallah.” diye kaydetti. Toplantı KOSGEB İl Müdürü Şaban Yaşa’nın sunumu ile devam etti.  


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN