ELHAK'tan Filistin'le Dayanışma Gecesi 

Elazığ'da ELHAK Platformu tarafından düzenlenen Filistin'le Dayanışma Gecesi programına katılan Araştırmacı-Yazar Mehmet Göktaş, Hamas'ın 'Aksa Tufanı' Harekatıyla önemli putları yıktığını ifade etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ'da ELHAK Platformu tarafından 'Filistin’le Dayanışma Gecesi' temalı program düzenlendi. Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezinde düzenlenen programa Filistin Alimler Birliği Üyesi Dr. Abdullah Ez'Zindani, İttidad'ul Ulema Üyesi Molla Mehmet Beşir Varol, Araştırmacı-Yazar Mehmet Göktaş, STK temsilcileri STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Filistin temalı ilahi ve ezgiler okundu. 

ELHAK'tan Filistin'le Dayanışma Gecesi 

Programın açılış konuşmasını yapan ELHAK platformu Dönem Sözcüsü Ersin Eryılmaz Allah yolunda şehit olmaktan daha büyük bir zaferin olmadığını söyledi Programa konuşmacı olarak katılan Filistin Alimler Birliği Üyesi Dr. Abdullah Ez'zindani, Gazze’deki mücahitler için değil insanlık için endişe edilmesini gerektiğini ifade etti. Araştırmacı-Yazar Mehmet Göktaş ise yaptığı konuşmada Hamas'ın Aksa Tufanı harekatıyla önemli putları yıktığını söyledi.

ELHAK'tan Filistin'le Dayanışma Gecesi 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN