ELAZIĞ'IN PARLAYAN BELDESİ YURTBAŞI, ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Elazığ'ın son yıllarda hızla gelişen beldesi Yurtbaşı, Belediye Başkanı Yasin Yılmaz'ın çalışmalarıyla adından söz ettiriyor.  Göreve geldiği günden bugüne belde sakinlerinin rahat bir yaşam sürmesi adına çalışmalar gerçekleştiren Başkan Yasin Yılmaz, bu yönüyle her kesimin takdirini kazanıyor. Beldenin görünümünü değiştiren çalışmalara imza atan ve modern bir görünüm kazanmasını sağlayan Başkan Yılmaz'a Yurtbaşı Belde sakinleri büyük teveccüh gösteriyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

ELAZIĞ'IN PARLAYAN BELDESİ YURTBAŞI, ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

MODERN YOLLARDA KONFORLU SEYAHAT

Yurtbaşı Beldesi girişinden çıkışına kadar tüm yollar sıcak asfaltla döşenirken belde sakinlerinin rahat bir şekilde seyretmelerine olanak sağlandı.  Organize Sanayi Bölgesi girişinden itibaren başlanan yol çalışmaları beldenin tüm cadde ve sokaklarında da devam etti. Yurtbaşı Beldesi’nin cadde ve sokakları ise parkelerle süslenirken modern bir belde görünüme kavuştu.

ELAZIĞ'IN PARLAYAN BELDESİ YURTBAŞI, ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

BELEDİYE HİZMET BİNASI ÇOK BEĞENİLDİ

Başkan Yasin Yılmaz’ın büyük projeleri arasında yer alan belediye hizmet binası belde sakinleri tarafından çok beğenildi. Tüm birimlerin bir arada olduğu modern belediye hizmet binasında tüm ayrıntılar düşünüldü. Aynı zamanda makine ekipmanı için de belediye hizmet binası arkasında modern bir garaj inşa edilerek hizmete sunuldu. Belediye hizmet binasının modern ve estetik yapısı belde sakinlerinin büyük beğenisini kazandı. 

ELAZIĞ'IN PARLAYAN BELDESİ YURTBAŞI, ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

ARAÇ PARKI GENİŞLETİLDİ

Belediye hizmetlerinin süratli bir şekilde gerçekleşmesi adına Başkan Yasin Yılmaz tarafından makine parkına yeni araçlar ilave edildi. Bu kapsamda otobüs, iş makineleri, traktörler, kamyonlar ve hizmet araçları makine parkına dahil edildi. Yurtbaşı Belediyesi makine parkı geniş filosuyla hizmetlerini sürdürürken aynı zamanda belde sakinlerinin sorunlarına da katkı sağlıyor.

ELAZIĞ'IN PARLAYAN BELDESİ YURTBAŞI, ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

YENİ PARKLAR İNŞA EDİLDİ

Alt yapı ve üst yapı hizmetlerinin yanı sıra yaz aylarında belde sakinlerinin dinlence alanları da unutulmadı. Bu kapsamda iki yeni park belediye tarafından hizmete sunuldu. Çocuklar için de oyun alanlarının olduğu parklar belde sakinlerinin beğenisini kazandı.

ELAZIĞ'IN PARLAYAN BELDESİ YURTBAŞI, ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

BAŞKAN YILMAZ: BUNDAN SONRA DA “DURMAK YOK YOLA DEVAM”

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, beldenin gelişimi ve değişimi adına bundan sonra da aynı tempoda çalışacaklarını ifade ederek şunları kaydetti:

ELAZIĞ'IN PARLAYAN BELDESİ YURTBAŞI, ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

“Göreve geldiğimiz günden bugüne birçok çalışmayı belde sakinlerimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yol medeniyettir düsturundan hareketle öncelikle beldemizin girişinden çıkışına kadar tüm yollarda asfalt çalışmalarını gerçekleştirdik. Beldemizin cadde ve sokaklarını parkelerle süsleyerek kaldırım ve tretuar çalışmalarını gerçekleştirdik. Yurtbaşı Beldemizin modern bir görünüme kavuşması adına ekibimizle birlikte gece gündüz demeden mesai yaptık. Gençlerimiz için de spor kompleksi inşa ederek sportif faaliyetlerini yapmalarına olanak sağladık. Tabi belediyecilik hizmetlerinin olmazsa olmazı olan Sosyal Belediyecilik alanında da birçok çalışma yaptık. 6 yıl boyunca hemşehrilerimizin mutluluğu adına yılmadan, usanmadan çalışıyoruz. Bundan sonra da ‘Durmak yok, yola devam diyor’ bizlere her konuda destek olan değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum.”


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN