Elazığ'da Öğretmen Adayları 'Beyaz Önlükleri' giydi 

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği son sınıf öğrencileri düzenlenen törende mesleklerinin güçlü temsiliyeti olan beyaz önlüklerini giydi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencileri düzenlenen törenle Olmuşluğun, muktedirliğin, muvaffakiyetin simgesi olan beyaz önlüklerini giydi. Bahaddin Ögel Konferans Salonunda düzenlenen törende konuşan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Gömleksiz, öğretmenliğin uygulamalı bir meslek olduğunu kaydetti. 

Salim Hazardağlı İlkokulu Müdürü Cengiz Batmaz konuşmasında, mesleğe yeni başlayacak olan öğretmen adaylarına seslenerek, “Mesleğiniz para için yapılacak bir meslek değil” dedi. Öğrencilere altın nasihatler veren İlkokul Müdürü Batmaz, ülkenin öğretim değil, eğitim sorunun olduğunu söyledi. Fırat Üniversitesi’nden mezun olan Fırat Anaokulu Öğretmeni Buket Galiç de, deneyimlerini meslektaşları ile paylaştır. Öğretmen Adayı Güler Özdemir, vatan borcunu ödemek için sabırsızlandıklarını söyledi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN