ALTAŞ: BİZE GÜVENEN SAKİNLERİMİZİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ

Kültür Mahallesi Muhtar Adayı Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş, gezilerini sürdürüyor. Bu kapsamda mahalle esnafı ve hane sakinlerini gezen Altaş, seçilmesi halinde birçok projeye imza atacaklarını kaydetti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

Kültür Mahallesi’nde her gün seçmenlerle bir araya geldiğini ve mahalle sakinlerinin kendilerine büyük bir ilgi gösterdiğini kaydeden Altaş, bu teveccühe layık olmak adına çalışacağını söyledi. 

ALTAŞ: BİZE GÜVENEN SAKİNLERİMİZİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ

Mahallenin tüm fertlerine ulaşmak adına çaba sarf ettiğini belirten Gülşah Altaş,  gezilerle ilgili yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

“Kültür Mahallemizi daha da geliştirmek, güzelleştirmek ve kamu hizmetlerinden daha çok pay almak amacıyla çıktığımız muhtar adaylığı çalışmalarımız devam ediyor. Seçim çalışmalarımız kapsamında her mahalle sakinimize dokunmaya onlarla konuşup sorunlarını dinlemeye devam ediyoruz. Bu süreçte mahallenin sorunlarını daha yakından görme fırsatını buluyoruz. Her kesimden halkımızın ilgisi yanında özellikle kadınlarımızdan ciddi bir destek görüyoruz. Mahallelerine bir kadın muhtarın seçilecek olması en çok kadınlarımızı mutlu ediyor. Erkeklerimiz de mahalleye bir kadın elinin değmesini daha çok hizmetlerin gelmesi açısından önemli buluyorlar.

ALTAŞ: BİZE GÜVENEN SAKİNLERİMİZİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ

Biz mahalle sakinlerimizle sürekli görüşüyor ve istişarelerde bulunuyoruz. Halkımızın teveccühü de gösteriyor ki Kültür Mahallesi’nde yeni bir başlangıç artık kaçınılmaz olmuş.

ALTAŞ: BİZE GÜVENEN SAKİNLERİMİZİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ

Kurumların hemen her mahalleye yaptığı rutin hizmetlerin de ötesinde farklı projelerimizle var olacağız. Özellikle gençlerimize ve kadınlarımıza yönelik istihdama yönelik yeni projelerimiz olacak.  Halk Eğitim, Fırat Kalkınma Ajansı ve değişik başkanlıklar ve yerel yönetimlerle işbirliği yapacağımız ve mahallemizin cazibesini artıracak ekonomik, sosyal ve kültürel projelerimiz olacak.

ALTAŞ: BİZE GÜVENEN SAKİNLERİMİZİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ

Ben çalışmalarımızda bizlere destek veren ve seçilmememiz konusunda gayret gösteren Kültür Mahalleli komşularıma yürekten teşekkür ediyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN