Elazığ'da Güzellik Fuarı açıldı 

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası tarafından düzenlenen Beauty Life Expo Elazığ Fuarı açılış töreni ile başladı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Berberler ve Kuaförler Odası tarafından düzenlenen estetik, güzellik, kozmetik ve kişisel bakım fuarı olan Beauty Life Expo Elazığ Fuarı başladı. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarın açılış törenine AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turan Kurnaz, oda başkanları katıldı. 

Elazığ'da Güzellik Fuarı açıldı 

TÜRKOĞLU: BU FUAR İLK VE SON OLMAYACAKTIR 

Fuarda konuşan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, fuarı Elazığ’da ilk kez düzenlemenin heyecanını yaşadıklarını ifade ederek, “Bu fuarı Elazığ’da ilk defa yaptığımız için çok heyecanlıyım. Bu fuar ilk ve son olmayacaktır. Her sene tekrar yapmaya devam edeceğiz. fuar çok güzel oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimiz, il dışından gelenler gelip fuar alanını gezecekler. Fuarda malzemelerden ziyade çeşitli eğitimlerimizde olacaktır. Fuarımız 3 gün sürecek. Sabah 10.30’da başlayıp akşam 20.00’ye kadar fuarımız devam edecek.” dedi. 

Elazığ'da Güzellik Fuarı açıldı 

KURNAZ: DAYANIŞMADAN VE BİRBİRİMİZE YARDIMLAŞMADAN YANA OLAN ESNAFLARIZ 

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turan Kurnaz, esnaflar olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmaya gayret gösterdiklerini belirterek, “Bizler esnaflar ve sanatkarlar olarak özellikle dayanışmadan ve birbirimize yardımlaşmadan yana olan esnaflarız. 30 yıllık Elazığ’ın hayali olan binamızı esnaflar ve odalar birliği binasını bizlere 30 yıldan beri hasretle bekleyen 18 bini aşkın esnafımızın hayalleri gerçekleşmiştir. Ben bu anlamda Elazığ Belediye Başkanı Sayın Şerifoğulları’nı özellikle 25 oda başkanım ve 20 bini aşkın esnafım adına kendisine teşekkür ediyorum” diye kaydetti. 

Elazığ'da Güzellik Fuarı açıldı 

ŞERİFOĞULLARI: BU ORGANİZASYONLARA DESTEK OLMAK İÇİN GAYRETLE ÇALIŞIYORUZ 

Şehir için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’ın hayali olan fuar ve kongre merkezini hizmete sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “Elazığ’ımız bizler için özel bir sevda, bizler bu özel sevdamızı alt yapıdan üst yapıya, kültürden sanata her alanda güçlü bir şehir inşa edebilmek ve güçlü bir şehirde geleceğe yolculuğumuzu sürdürürken her türlü organizasyonlarda öncülük yapmak ve bu organizasyonlara destek olmak için gayretle çalışıyoruz. Bu alan bu sektör her geçen gün gelişime açık sürekli büyüyen bir sektör haline geldi ve şehrimizde de böylesine güzel bir organizasyonun yapılmasından dolayı ve bizim bu güzel mekanımızda bu organizasyonun yapılmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

Elazığ'da Güzellik Fuarı açıldı 

Konuşmasına belediye başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ile başlayan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, “Berberler ve Kuaförler Odalar Başkanımız Nizamettin Türkoğlu’na teşekkür etmek istiyorum aynı zamanda birlik başkanımıza etmek istiyorum. Bir teşekkürü de belediye başbakanımıza yapmak istiyorum hem bu fuarın düzenlenmesinde yapmış olduğu katkıdan dolayı bunun daha ötesinde ilimizin gerçekten çok büyük bir ihtiyacı olan böyle bir fuar merkezini ilimize kazandırdığı için gerçekten burada huzurunuzda teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Bu fuarın özellikle katılımcılara, ziyaretçilerimize, sektöre ve şehrimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” açıklamalarında bulundu. Fuar Sabah 10:30 akşam 20:00 saatleri arasında açık olacak ve üç gün sürecek.

Elazığ'da Güzellik Fuarı açıldı 

Elazığ'da Güzellik Fuarı açıldı 

Elazığ'da Güzellik Fuarı açıldı 

Elazığ'da Güzellik Fuarı açıldı 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN