Palu Der, sorunlarının çözümü için bir araya geldi 

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.  Palu'ya yapılması gereken hizmetlerin görüşüldüğü istişare toplantısına AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da katılım sağladı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Akçakiraz Belediyesi Millet Kıraathanesi ve Kültür Evi Toplantı Salonu’nda Palu-Der’in genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Beyhan Belediye Başkanı Hüseyin Ataş, Elazığ İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Erhan Bahçeci, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ve Palu Der yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Palu Der, sorunlarının çözümü için bir araya geldi 

Palu’nun yeterli hizmeti alamadığını belirten Palu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fadıl Ülgen, ilçe için birçok projenin hayata geçmediğini ve yarım kaldığını söyledi. Yerel seçimlere değinen Başkan Ülgen, ilçe halkının talep ettiği kişilerin aday gösterilmesi gerektiğini ifade etti. Başkan Ülgen’in konuşmasının ardından derneğin sorunları ve çözüm önerileri istişare edildi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN