Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'na vatandaşlardan yoğun ilgi

Pandemi nedeniyle iki yıldır düzenlenemeyen ve Elazığlıların büyük özlemle beklediği Kitap Fuarı, kitap dostlarından büyük ilgi görüyor. Şehrin gelecek vizyonuna önemli bir katma değer olarak kazandırılan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde yüze yakın yayınevi ve yazarın katılım sağladığı fuar  adeta kitapseverlerin akınına uğruyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Açıldığı günden itibaren fuarı binlerce kişi ziyaret ederken ünlü kalemler Banu Avar, Metin Önal Mengüşoğlu, Kemal Varol, Ahmet Turgut, Fazilet Seyitoğlu, Ali Haydar Haksal imza ve söyleşi programlarıyla okuyucularıyla buluştu. 

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'na vatandaşlardan yoğun ilgi

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Ailelerin ve çocukların ilgisinin yoğun olduğu fuarda fuar alanını gezmeye gelen vatandaşlar böyle bir organizasyon düzenleyen Elazığ Belediyesi Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

Çiğdem Barkın, "Çocukluğumdan beri kitap okumayı çok seviyorum. Bir insan kendisini geliştirmek için kitap okumalıdır. Bu nedenle çocuğuma da elimden geldiğince kitap okumayı aşılıyorum. Anne ve babalar çocuklarını kitap okumaya teşvik etsinler, onlara model olsunlar. Kitap Fuarı çok güzel olmuş. Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları'na bu vesileyle teşekkür ederim. " dedi.
Yiğit Barkın, "Ben kitap okumayı çok seviyorum. herkesin kitap okumasını tavsiye ederim. Kitap Fuarı da çok güzel olmuş. Herkes gelip kitap fuarını gezmeli." ifadelerini kullandı. 

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'na vatandaşlardan yoğun ilgi

Hyru Ecrin Güneş, "Kitaplarla aram çok güzel. Kitap okumayı çok seviyorum. Bu fuar çok güzel bir yer. Kitaplarda maceralar var. Kitap okurken gerçekten oradaymışsın gibi hissediyorsun. Aileleri buraya davet ediyorum. Gelip istedikleri kitapları buradan alsınlar. Belediyemize böyle bir organizasyon düzenledikleri için teşekkür ediyorum." diye kaydetti.

Ali Doğru, "Elazığ'da Kitap Fuarları'nın olması çok güzel. Kitap Fuarı en son 2019 yılında gerçekleşmişti. Araya pandemi girmişti. 1-2 yıl yapılmayınca çok üzüldük. Elazığ'da tekrar yapılınca çok sevdik ve gezmeye geldik. okumanın, öğrenmenin yaşı yoktur. Okumak erdemdir. Böyle bir organizasyon düzenledikleri için Elazığ Belediye Başkanımıza ve belediye çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kaydetti. 

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'na vatandaşlardan yoğun ilgi

"FUAR 16 EKİM TARİHİNE KADAR KİTAP DOSTLARINI AĞIRLAYACAK"

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "8 Ekim tarihinde şehrimizin gelecek vizyonu açısından önemli bir kazanım olan ve şehrimizin fuarcılık alanında marka değer kazanmasına önemli katma değer sağlayacak olan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’mizde kitapseverlere kapılarını açan Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı, 16 Ekim tarihine kadar kitap dostlarını ağırlamaya devam edecek. Ahmet Kabaklı anısına düzenlediğimiz Kitap Fuarı kapsamında; 12 Ekim Çarşamba günü “Yazar İsmail Kılıçarslan" 13.00-14.00 saatleri arasında, 13 Ekim Perşembe günü “Yazar Üzeyir İlbak " 17.00 - 18.00 saatleri arasında, 14 Ekim Cuma günü “Murat Bahadır Akkoyunlu " 15.00-16.00 saatleri arasında, “Yazar Yusuf Kaplan " 16.00-17.00 saatleri arasında, 15 Ekim Cumartesi günü “Yazar Serhat Yabancı " 11.00-11.30 saatleri arasında, “Yazar A.Haluk Özdil " 14.00 - 15.00 saatleri arasında, “Yazar Türker Akıncı " 14.00-15.00 saatleri arasında, “Yazar Sinan Yağmur " 15.00-16.00 saatleri arasında, “Yazar Ahmet Haldun Terzioğlu " 16.00-17.00 saatleri arasında imza ve söyleşi programıyla sizlerle buluşacaktır. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN