Elazığ Belediyesi altyapı çalışmalarına devam ediyor

Elazığ Belediyesi'nin şehrin problemini çözüme taşıyan altyapı yenileme çalışmaları, belirlenen program çerçevesinde devam ediyor. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ belediyesi altyapı çalışmaları ile kentin sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda altyapı yenileme projesinin birinci etap çalışmaları, Rızaiye Mahallesi, Yeni Mahalle, Fevzi Çakmak mahallesi ve Yıldızbağları Mahallesinde devam ediyor. İçme suyu hattı imalatının tamamlandığı noktalarda abone bağlantılıları eş zamanlı sürdürülürken; birinci bölge kapsamında başlatılan Gülmez Bölgesi ve Ulukent Mahallesi'nde kanalizasyon ve yağmur suyu hattı imalat çalışmaları da devam ediyor. 

Elazığ Belediyesi altyapı çalışmalarına devam ediyor

Altyapı yenileme projesinin ikinci etap çalışmaları ise Kızılay ve Aksaray Mahallesi ile Malatya Caddesi'nde sürdürülüyor. İçme suyu hattı ikinci bölge imalat çalışmaları kapsamında ise 5.6 km içme suyu hattı döşendi. İmam Efendi Bulvarı ile Çaydaçıra Kavşağı arasındaki altyapı imalat çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte özellikle yağışlar sonrası altyapı yetersizliğinden kaynaklı oluşan problemler çözüme ulaşmış olacak. Öte yandan Hicret Mahallesi’nde kanalizasyon altyapısı olmayan alanlarda 700 metre kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştirildi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN