Elazığ'a ikinci Galericiler Sitesi yapılacak 

Elazığ Belediye Meclisi gündemdeki maddeleri görüşmek üzere şubat ayı toplantılarına başladı. Toplantıda Zafran Mahallesi'ne Galericiler Sitesi'nin yapılmasına karar verildi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantıları başladı. Meclis Başkan Vekili Aydın Kara başkanlığında gerçekleştirilen şubat ayının ilk toplantısında ilk olarak meclis üyeliğine seçilenlerden mal birimi beyanında bulunmaları istendi. 

Toplantıda daha sonra imar komisyonuna havale edilecek olan gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı. Toplantıda belediyenin elektrik borcu ve muhtelif borçlarının ödenmesi için 170 Milyon Kredi kullanma talebi ise MHP’li Meclis Üyelerinin tepkisine neden oldu. 

İmar komisyonu raporları arasında yer alan Zafran Mahallesi’nde koordinatları verilen alanın İmar Planında Galericiler Sitesi olarak işlenmesi ile ilgili talepte yine MHP Meclis Üyeleri tarafından uzun süre görüşüldü. Toplantıda Zafran Mahallesi’ne Galericiler Sitesinin yapılmasına oy çokluğu ile karar verildi. Bu karar ile birlikte Elazığ’da ikinci bir galericiler sitesi yapılacak.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN