Ekrem Katı, FHGC başkan adaylığını açıkladı 

Ekrem Katı, 19 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek olan FHGC kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıklayarak, destek istedi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti 19 Ocak tarihinde Olağan Genel Kongresini gerçekleştirecek. Cemiyete 6 yıl boyunca başkanlık eden Fırat Gazeteci İmtiyaz Sahibi Semih Erdem’in sağlık problemleri nedeniyle başkanlık yapmayacağını açıklamasının ardından Ekrem Katı bayrağı teslim almak istediğini açıkladı. 

Katı yaptığı açıklamada, “Geçmişte birçok kez yönetiminde büyük mutlulukla görev yaptığım kadim bir geleneği olan Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkan adaylığımı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Sizlerle paylaşmanın büyük mutluluğunu yaşıyor gecesini gündüzüne katarak mesai mefhumu bilmeden görevini yerine getiren basın mensuplarımızın gününü içtenlikle kutluyorum. Geçmiş dönemlerde birçok kıymetli başkanımla Cemiyetimiz adına yol arkadaşlığı yaptım. Cemiyetimizde Yönetim Kurulu Üyeliği, Genel Sekreterlik, Başkan Yardımcılığı ve Üst Kurul Delegelik görevlerinde bulundum. Her dönem birlik ve beraberlik içerisinde güzel işlere imza attık. Bölgede söz hakkına sahip bir cemiyet inşa ettik. İnşallah basın mensubu arkadaşlarımızın desteğiyle göreve gelirsek birlik ve beraberlik içerisinde daima güçlü bir cemiyet sloganıyla görevimizi yerine getireceğiz. Dinamik, hareketli, sosyal yönü ağırlıklı bir cemiyet hayal ediyoruz. Basın mensuplarının iyi gününde kötü gününde yanında olan sorunlarını çözüme kavuşturmak isteyen bir cemiyet anlayışı ile hayal ettiğimiz birçok projeyi gerçekleştirmek istiyoruz. 19 Ocak günü gerçekleştirilecek olan seçimimizin ilimiz basınına hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN