Duayen isim Celal Özer'e vefa gecesi 

Elazığ Belediyesi ile Çaydaçıra Musiki Derneği, Elazığ mahalli müziğinin usta ismi Celal Özer için vefa gecesi düzenledi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programda Celal Özer için hazırlanan sinevizyon gösterimi yer aldı. Programda ayrıca Özer'in gönüllerde yer edinmiş eserleri seslendirildi.

Çaydaçıra Musiki Derneği Başkanı Hüseyin Karlıdağ, Belediye başkanı Şahin Şerifoğullarına bu programa öncülük ettiği için teşekkür etti. 

Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu Celal Özer’in verilen değerin gösterilmesi için böylesi bir programın yapıldığını belirterek: “Bu gönül belediyeciliği kapsamında geçmişe vefa insanımıza değer projesi hakikaten çok önemli bir proje haline geldi. Bugün 8. Etkinliğimizi düzenliyoruz. Böylesine bir şehir ve böylesine yetiştirmiş olduğu değerler. Celal abimiz zaten Elazığ çapında değil ulusalda bilinen bir insan, değeri kıymeti bilinen bir insan. Olsun bizlerde o kıymeti değeri yaşarken gösterelim. Gerçekten kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Duayen isim Celal Özer'e vefa gecesi 

Ardından Fırat Havzası Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Semih Erdem, Sanatçılar Ömer Çapar, Zülfü Demirtaş, ve Muhlis Tunç duayen isim Celal Özer’le yaşadıkları anlattı. Vefa programı kürsübaşı konseri ile sona erdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN