Demirbağ: Elazığ'da doğalgaz ve elektrik akışı normale dönecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ'daki doğalgaz ve elektrik akışı ile ilgili açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Asrın felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş’ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Elazığ'da yaşanan doğalgaz ve elektrik kesintileriyle ilgili AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ açıklamada bulundu.

Milletvekili Zülfü Demirbağ, yaptığı görüşmelerde doğalgaz ve elektrik akışı sorununun gün sonunda çözüleceğini ifade etti.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ’nin (BOTAŞ) doğalgaz boru hatlarıyla ilgili gerekli çalışmaları gerçekleştirdiğini da ifade eden Milletvekili Demirbağ; “Bilindiği gibi yaşanan deprem felaketinin ardından Elazığ’ımızda zaruri olarak doğalgaz ve elektrik kesintileri yaşanmıştı. Elazığlı hemşehrilerimizin bu konuda mağduriyet yaşamamaları adına bizler de gerekli gimörüşmelerde bulunarak ilgililerden gerekli bilgileri aldık. Gün sonunda Elazığ’ımızda doğalgaz ve elektrik akışının normal seyrine döneceğini ifade etmek isterim. Elazığlı hemşehrilerimiz, doğalgaz ve elektrik kesintilerinin çeşitli olağan arızalar dışında gün sonundan itibaren yaşanmayacağını belirtiyoruz."dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN