Demirbağ, Elazığ'da ağırlanan depremzedelerle buluştu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kahramanmaraş depremlerinin ardından GSB Elazığ Yurtlarında kalan depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ, Devletin her zaman Milletinin yanında olduğunu ifade ederken depremzedeler 'Allah, Devletimize zeval vermesin' ifadesinde bulundu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kahramanmaraş depremlerinin ardından depremlerden etkilenen afetzedelerle bir araya gelmeye devam ediyor. Milletvekili Demirbağ bu kapsamda, farklı illerden Elazığ’a gelerek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ahmet Kabaklı Erkek Öğrenci Yurdunda kalan depremzedelerle akşam yemeğinde bir araya geldi. 

Demirbağ, Elazığ'da ağırlanan depremzedelerle buluştu 

DEMİRBAĞ: ÜNİVERSİTELERİN TATİL EDİLMESİNDEKİ AMAÇ BUYDU 

Milletvekili Demirbağ; “Ahmet Kabaklı Erkek Öğrenci Yurdumuzdayız. Malum bölgemizde meydana gelen depremlerin ardından Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep gibi illerden gelen afetzedelerimizi Elazığ’da misafir ediyoruz. Üniversitelerdeki ve okullardaki eğitim ve öğretimi geçici süreyle tatil etmemizin amacı aslında buydu. Hem bu ortamda eğitim yapılması mümkün değildi, hem de öğrencilerin aileleri merak ve tedirginlik içerisindeydi. Bu arada da depremzedelerimizi en iyi şekilde ağırlarız diye bu karar alınmıştı. Burada kendileriyle bir araya geldik ve kendileri de Devletimizin hizmetlerinden son derece memnunlar. Devletimize de müteşekkirler” dedi. 

Demirbağ, Elazığ'da ağırlanan depremzedelerle buluştu 

“ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN” 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’in de eşlik ettiği ziyarette depremzede vatandaşlar ise; “Allah Devletimize zeval vermesin” ifadelerinde bulundu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN