Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu Elazığ'a gelecek

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu önümüzdeki günlerde Elazığ'a gelecek. 24 Ocak 2020 depremi sonrasında CHP'li Büyükşehir Belediyelerinin Elazığ'a kazandıracağı okulların temelleri bir bir atılıyor. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Geçtiğimiz aylarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Elazığ’a kazandırılacak olan okulun temeli Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından atılmıştı. Önümüzdeki günlerde ise Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan okulun temel atma töreni gerçekleştirilecek. Temel atma törenine Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ta katılacak. 

CUMHURBAŞKANI ADAYI KILIÇDAROĞLU ELAZIĞ’A AYRI ÖNEM VERİYOR

Her defasında Elazığ’ın kendisi adına ayrı bir öneminin olduğuna vurgu yapan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen temel atma töreninin ardından bir kez daha memleketi Elazığ’a gelecek. Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun Elazığ ziyareti ve programının tarihi ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

KILIÇDAROĞLU, DEPREM BÖLGESİNDE

Öte yandan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 11 ili etkileyen deprem felaketi sonrasında bölgede incelemelerini sürdürüyor. Deprem bölgelerinde vatandaşlarla bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu, yaraların daha erken sarılması adına devletin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesinin elzem olduğunu kaydetti. 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN