Çolak, Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı Olduğunu Açıkladı 

Mehmet Nuri Çolak, AK Parti'den Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayarak seçim kampanyalarına başladıklarını ifade etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Mehmet Nuri Çolak, AK Parti’den Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Aday Adayı Çolak, seçim kampanyalarına başladıklarını ifade ederek vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi. 

Çolak yaptığı açıklamada, “Aile büyüklerimiz, dostlarımız, İlçemizin saygıdeğer kanaat önderleri,  Birlikte yol yürümekten şeref duyduğum dava ve yol arkadaşlarım, kadirşinas hemşehrilerimle yapmış olduğum istişareler neticesinde, Türkiye Yüzyılında,  Mart 2024 mahalli idareler ve Yerel seçimlerinde lideri ve yol başçısı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olan,  AK Parti'den Belediye Başkanı Aday Adayı olma kararı almış bulunmaktayız. Ak parti teşkilatlarının yetkili kurullarınca bu kutlu yürüyüş görevi şahsıma tevdi edildiği takdirde AK davanın bayrağını en yükseklere çıkarabileceğime olan güvenim tamdır. "Madem ben de bu vatanın bir evladıyım, bu vatanın saadetine hizmet etmek benim için farzdır (faydalı olmak şereftir.)" Gaye ve şuuruyla Bismillah diyerek seçim kampanyamızı başlatıyoruz. Rabbim mahcup etmesin. Aziz hemşehrilerimin dua ve desteklerini bekler, selam saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayır etsin” şeklinde konuştu.

Çolak, Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı Olduğunu Açıkladı 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN