Cevdet Yılmaz, ETSO ve Ticaret Borsası'nı ziyaret etti 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eski Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan ve Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile bir araya geldi. 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Yılmaz, Elazığ, 'İlk seçimde tavrını çok net bir şekilde ortaya koydu' dedi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti eski Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan’la bir araya geldi. Yılmaz’a 64,65 ve 66. Dönem Hükümet Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, AK Parti Elazığ milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’da eşlik etti.  ETSO Başkanı İdris Alan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Üretim kültürünün gelişmesinde Ticaret ve Sanayi odaları önemlidir diyen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eski Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Elazığ’ın bölgenin lokomotif illerinden bir tanesidir” dedi. 

YILMAZ: ELAZIĞ CİDDİ BİR ALT YAPIYA SAHİP 

Yılmaz, “Ticaret sanayi odaları önemli. Bir ilin kalkınmasında gelişmesinde üretim kültürünün gelişmesinde çok kıymetli. Elazığ bölgemizin lokomotif illerinden bir tanesi. Merkez illerinden bir tanesi. Dolayısıyla Elazığ’da olacak her türlü olumlu gelişme bütün bölgeyi etkiliyor. Önümüzdeki süreçte de yeni yatırımlara yeni yeni hizmetlere vesile olur diliyorum. Elazığ nitelikli sanayinin bölgemize gelmesi anlamında yeni katma değeri oluşturacak ciddi bir alt yapıya sahip. Çok güçlü bir insan sermayesine sahip” dedi. 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Yılmaz, Elazığ, “ilk seçimde tavrını çok net bir şekilde ortaya koydu” dedi. Yılmaz, ETSO’daki ziyaretlerinin ardından beraberindeki heyet ile birlikte Ticaret Borsasını ziyaret etti. Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut ile Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet eden Yılmaz, sorun ve talepleri dinledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN