Burak Nur: Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği istikrarlı büyümesini sürdürüyor

Türkiye'nin önde gelen seyahat firmalarından biri olan Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği, her geçen gün istikrarlı büyümesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu firma 2022 yılında aldığı yeni araçlarla adından söz ettiriyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Pandemi sonrası birçok firma küçülmeye giderken, Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği firması ise bunun aksine otobüs filosunu güçlendirdi.

Burak Nur ve kardeşlerinin öncülüğünde sıfır km araçları filosuna dahil eden firma her geçen gün rakiplerine fark atmayı başarıyor.

Burak Nur: Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği istikrarlı büyümesini sürdürüyor

SON MODEL YENİ TEKNOLOJİ İLE DONATILI OTOBÜSLER

Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği firması tarafından 2022 yılı içerisinde 14 yeni otobüs filoya dahil edildi. Tüm Türkiye yollarında seyrine devam eden firma aynı zamanda Kuzey Irak seferleri ile de hizmetlerini sürdürüyor.

Yeni otobüslerin müşteri memnuniyetinde önemli olduğunu ifade eden firma yetkilileri otobüslerin son teknoloji ile donatıldığını sözlerine ekliyorlar. İki kişilik ve tek kişilik koltuklarda yolculuk yapan müşteriler ise memnuniyetlerini firma yetkililerine iletiyorlar.

Otobüslerin içerisinde ise her türlü konfora yer verilmiş durumda. Özellikle LED ekran Televizyonlarda eğlence paketleri yolcuların keyifli şekilde seyretmelerine olanak sağlıyor. Bunun yanı sıra wi-fi ağları da tüm otobüslerde müşterilere ücretsiz bir şekilde sunuluyor.

Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği firması her zaman olduğu gibi yolcularına sunduğu ikramlarla da rakiplerine fark atmayı sürdürüyor. Burak Nur öncülüğündeki firma yetkilileri yolcuların rahat seyretmeleri adına ikramlarda adeta ilklere imza atıyor.

Burak Nur: Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği istikrarlı büyümesini sürdürüyor

SÖZ VERDİKLERİ PROJELER HAYAT BULUYOR

Geçtiğimiz yıl içerisinde hedefledikleri yeni otobüslerin alımını gerçekleştiren Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği firması yeni yılda da aynı azim ve heyecanla çalışmalarını sürdüreceklerini belirtiyorlar. 

Türkiye yollarında seyreden firma otobüsleri her şeyden önce insana olan önemi ilk sırada tutuyor. Yolcuların güvenli bir şekilde sevdiklerine kavuşabilmesi adına, alanında deneyimli kaptan ve muavinlerle çalıştıklarını belirten firma yetkilileri, araçların düzenli bir şekilde servis bakımının yapıldığını sözlerine ekliyorlar.

Burak Nur: Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği istikrarlı büyümesini sürdürüyor

2023 YILINDA 20 YENİ OTOBÜS ALACAĞIZ

2023 yılı hedefleri içerisinde yeni otobüs alımlarının olduğunu dile getiren Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği firması Yönetim Kurulu Başkanı Burak Nur, istikrarlı bir şekilde emin adımlarla hedeflerine ulaştıklarını söylüyor. 

2023 yılı içerisinde yeni otobüs siparişlerinin olacağını dile getiren Burak Nur, “Hedefimiz 20 yeni otobüs almaktır” diyor.

ÜLKE EKONOMİSİNE İSTİHDAMLA KATKI SAĞLIYORUZ

Ülke ekonomisine önemli bir istihdam katkısı sağladıklarını dile getiren Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği firması Yönetim Kurulu Başkanı Burak Nur, pandemi sonrası tüm dünyada etkisini gösteren ve ülkemizde de firmaları olumsuz etkileyen ekonomik krize karşı tedbir aldıklarını belirtti. 

Burak Nur, ülkede etkisini gösteren ekonomik krizden her kesimin etkilendiğini ifade ederek, bu krizden en çok yara alan kesimin otobüs firmaları olduğunu dile getirdi. Krize rağmen istikrarlı bir şekilde büyümenin ve ayakta kalmanın zorluklarına da değinen Burak Nur, firma olarak emin adımlarla yürüdüklerini sözlerine ekledi.

Burak Nur: Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği istikrarlı büyümesini sürdürüyor

ÖZLEM CİZRE NUH OTOBÜS İŞLETMECİLİĞİ TÜRKİYE YOLLARINDA

Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği  firmasının Türkiye yollarında seyrettiğini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Burak Nur, 2022 yılı içerisinde yeni güzergahlara seferler düzenlendiğini, 2023 yılında ise yeni seferleri başlatacaklarını kaydetti. 

Özellikle Ege Bölgesi'ne seferlerin başladığını dile getiren Nur, yurt dışı seferlerle de firmanın adından söz ettirdiğini dile getirdi.

Burak Nur: Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği istikrarlı büyümesini sürdürüyor

“MAZOT FİYATLARI BİLET FİYATLARINA YANSIYOR”

Özellikle Rusya – Ukrayna savaşı ile başlayan petrol fiyatlarının artışı sonrasında birçok firmanın kepenk kapattığına dikkat çeken Burak Nur, geçtiğimiz yıl bu aylarda mazotun litre fiyatının 8 TL seviyesinde olduğunu bugünlerde ise 23 TL'den satıldığını belirtti. Nur, artan mazot fiyatlarının haliyle bilet fiyatlarına yansıtıldığını bunun için de firmaların başka çıkar bir yolunun kalmadığını kaydetti.

Burak Nur: Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği istikrarlı büyümesini sürdürüyor

“FİRMALAR STANDART FİYAT UYGULAMASINA RİAYET ETMELİ”

Otobüs firmalarının bilet satışlarında standart fiyat uygulamasına riayet etmeleri gerektiğini ifade eden Burak Nur, mazot fiyatlarının yüksek olduğu bugünlerde her firmanın belirlenen rakamlarla bilet kesmesinin önemine değindi. Nur, firmaların bunun dışına çıkarak rekabet etmelerinin anlamsız olduğunu sözlerine ekledi.

Burak Nur: Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği istikrarlı büyümesini sürdürüyor

“YENİ YILDAN BEKLENTİMİZ YÜKSEK”
Otobüs firmalarının yeni yıldan beklentisinin yüksek olduğunu belirten Burak Nur, özellikle enflasyonun daha düşük seviyelere inmesiyle ekonomide bir iyileşmenin olacağını beklediklerini kaydetti. 

2023 yılının ülke ekonomisi içinde hayati önem taşıdığına dikkat çeken Burak Nur, herkesin eşit bir şekilde hayatını idame ettirmesinin ve vatandaşın alım gücünün daha yüksek olmasının kaçınılmaz olduğunu belirtti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN