Burak Nur: 2023 yılı hedeflerimiz start aldı!

Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Nur, 2023 yılı hedeflerinin start aldığını belirterek, amaçlarının konforlu araçlarla müşterilerine seyahat imkanı sunmak olduğunu kaydetti.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Geçtiğimiz yıl araç filosunu güçlendirdiklerini ve 2023 yılında da hedeflerine ulaşacaklarını belirten Burak Nur, ekonominin iyi seyretmediği bugünlerde krize inat yatırımlarını sürdürdüklerine dikkat çekti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra ülke olarak bu zorlu sürecin üstesinden el birliğiyle geleceklerini belirten Burak Nur, devletin deprem yaralarını kısa sürede saracağına inandığını ifade etti.

Burak Nur: 2023 yılı hedeflerimiz start aldı!

BURAK NUR: 2023 YILI HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ

Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği olarak 2023 yılı hedeflerine ulaşacaklarını kaydeden Burak Nur, yeni otobüsleri filolarına dahil edeceklerini belirtti. Son model konforlu araçlarla müşteri memnuniyetini önemsediklerinin altını çizen Burak Nur, açıklamasında şunları söyledi:

“Yıllardır bölgede adından söz ettiren bir firma olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önce pandemi ardından deprem derken ülkemiz ekonomik anlamda oldukça zor günler geçiriyor. Biz yatırımcılar olarak hem istihdam hem de yatırım konusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu doğrultuda yeni yılda gerçekleştireceğimiz hedeflere ulaşacağımızı ifade etmek istiyorum. Hem yeni otobüslerin filomuza dahil edilmesi konusunda hem de yeni istihdam alanları konusunda üzerimize düşeni yapacağımızı belirtmek istiyorum. Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği olarak depremde yaraların bir an önce sarılması adına üzerimize düşen sorumluluğu da yerine getirdiğimizi bundan sonraki süreçte de aynı doğrultuda hareket edeceğimizi ifade etmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle depremde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Duygule | 04 Mart 2023 18:23

    Hayırlı olsun..

BUNLARA DA BAKIN