Belediye Başkan Aday Adayı  Abdullah Karadağ, ELMİYAD'ı ziyaret etti

Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı, kentsel dönüşüm uzmanı Dr. Abdullah Karadağ, seçim gezileri kapsamında Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini (ELMİYAD) ziyaret etti.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

ELMİYAD Başkanı Erhan Bahçeci ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Karadağ, ziyarette seçim çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı, Elazığ'ın geleceğine  yönelik degerlendirmelerde bulundu.

Belediye Başkanı seçilmesi halinde öncelikli hedefinin depremlerde büyük yara alan Elazığ'ı ayağa kaldırmak olacağını ifade eden Karadağ, "Elazığ'da kentsel ve kırsal dönüşümü beraber inşa edeceğiz. 6 Şubat'ta yaşanan depremlerle 11 ilimiz ne yazik ki büyük bir afete ve yıkıma maruz kaldı. Şehrimiz bu depremlele bir kez daha depremin olumsuz etkisiyle karşılaştı. Ülkemiz ve şehrimiz bu yıkımın üstesinden gelebilecek güçtedir. Şehrimizin beka meselesi olan kentsel dönüşümü işin ehli olarak ele almak ve halkımıza güven ortamında bu dönüşümü sağlayabilmek için taşın altına elimizi koymaya kararlıyız.
Meclisten geçen kentsel dönüşüm kanununun bazı maddelerinde bizim de emeğimiz olmustur. Bunun verdiği kıvancı hemşehrilerimizle birlikte yaşamaktayız. Bu kanun ve hayata geçireceğimiz projelerimizle sözde değil özde kentsel dönüşüm ve kırsal kalkınmayı sağlayacağız. Bu iş uzmanlık ve feraset işi olması sebebiyle müteahhitlerin değil konunun uzmanlarının çözebileceği bir konu olduğu bilinmelidir.” dedi.

Elazığ'a dair bir çok projelerinin olduğunu kaydeden Karadağ, sağlıktan turizme, tarım ve hayvancılığa kadar ekonomi ve istihdam odaklı bir çok çalışmanın içerisinde olacaklarını vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN