Başkan Şerifoğulları, muhtarlarla istişarede bulundu 

Tüm Elazığ Muhtarlar Federasyonu'nun istişare toplantısı Ulukent Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın da katılım sağladığı toplantıda, muhtarların ve mahallelerini sorunları masaya yatırıldı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Tüm Elazığ muhtarlar federasyonu, istişare toplantısını yaptı. Merkez, ilçe, belde ve köy muhtarlarının yanı sıra Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da toplantıya katılarak sorun ve talepleri dinledi. Desteklerinden dolayı Başkan Şerifoğulları’na teşekkür eden Tüm Elazığ Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ayhan Atlan, alt yapı çalışmalarında vatandaşların sabırlı olmasını istedi. Muhtarlarla birlikte yol yürümeye devam edeceklerini aktaran Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin sorunlarını çözüme kavuşturmak için Elazığ Belediyesinin hizmette olduğunu belirtti.   

Başkan Şerifoğulları, muhtarlarla istişarede bulundu 

Başkan Şerifoğulları, “Bugün Ulukent mahallemizde muhtarlarımız ile bir gelip şehrimizin sorunlarını şehrimiz için yapmış olduğumuz çalışmaları ve bundan sonra süreç içerisinde planladığımız çalışmaların hızlı bir şekilde hayata geçebilmesi adına bir istişare toplantısı yapıyoruz. Bizler göreve geldiğimiz günden beri muhtarlarımızı çözüm ortağımız olarak gördük. Muhtarlarımızı işiten kulağımız gören gözümüz olarak gördük” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN