Başkan Şerifoğulları'ndan 10 Kasım Atatürk'ü anma günü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak, 'Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.' dedi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Başkan Şerifoğulları yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

"Milli mücadelemizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk; milletimizin ve ülkemizin içinde bulunduğu en zor şartlarda tüm imkansızlıklara rağmen, milletimizden aldığı güç ve destekle bağımsızlık mücadelemize önderlik ederek, millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik etmiştir.

Mustafa Kemal Atatürk; askeri yetenekleri, devlet adamlığı vasıfları ve fikirleriyle dün olduğu gibi bugün de bütün insanlık için ilham kaynağıdır. 

Bizler büyük bir gururla ulaştığımız Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında da değerlerimize, devletimize, vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkarak O’nun "En Büyük Eserim" dediği Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve daha ileriye taşımak için üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimiz ile gazilerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN